Neliosaisen adventtikalenterimme viimeinen luukku on nyt auki! Viimeinen vieraamme on kotimainen. Milttonin johtaja Ville Blåfield kertoo meille suomen mediakentästä ja siitä miten saada medianäkyvyyttä Suomessa.

Muut Pohjoismaisen PR-käsikirjan vieraat ovat myös kokeneita viestinnän ammattilaisia, jotka antavat sinulle paljon vinkkejä siitä miten saada medianäkyvyyttä heidän omissa maissaan. Haastattelut on tehty englanniksi.

Nautinnollisia ja opettavaisia kuunteluhetkiä!

Löydät ensimmäisen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Ruotsi
Löydät toisen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Norja
Löydät kolmannen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Tanska

About

Sannalla on pitkä kokemus työskentelystä viestinnän ammattilaisten kanssa. Mediamaineen analysointi, viestinnän mittareiden ja tavoitteiden asettaminen ja oikeiden kanavien käyttäminen viestinnässä on hänen eritysosaamistaan.