Cision Finlandin tämänvuotinen joululahja tulee tällä kertaa pienen adventtikalenterin muodossa. Joululahjamme koostuu neljästä podcastista, joissa puhutaan siitä, miten viestintää tehdään Pohjoismaissa.

Lyhyesti sanottuna kutsumme sitä pohjoismaiseksi PR-käsikirjaksi.Vieraamme ovat kokeneita viestinnän ammattilaisia, jotka antavat sinulle loistavan oppaan onnistuneeseen viestintään ja paljon vinkkejä siitä, miten saada medianäkyvyyttä heidän omassa maassaan.

Kolmannessa jaksossa puhumme Tanskalainen Sensum Consult-yrityksen Rasmus Kristensenin kanssa.

Kaikki podcastit ovat englanniksi.

Löydät ensimmäisen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Ruotsi
Löydät toisen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Norja
Löydät neljännen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Suomi

About

Sannalla on pitkä kokemus työskentelystä viestinnän ammattilaisten kanssa. Mediamaineen analysointi, viestinnän mittareiden ja tavoitteiden asettaminen ja oikeiden kanavien käyttäminen viestinnässä on hänen eritysosaamistaan.