Saat lisää vaikuttavuutta PR Newswiren vertaansa vailla olevan tavoittavuuden avulla.

170 maata

170 maata

+ 200 000 toimittajaa & vaikuttajaa

+ 200 000 toimittajaa & vaikuttajaa

+ 8 000 verkkosivua

+ 8 000 verkkosivua

 

 

Haluaisitko tietää lisää kansainvälisestä jakelupalvelustamme?

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.

DISTRIBUTION

Voit lähettää lehdistötiedotteet nopeasti ja tehokkaasti alan laajimpiin maailmanlaajuisiin jakeluverkostoihin Cision PR Newswiren avulla.

Tavoita koko maailma yhdellä klikkauksella. Cision PR Newswiren avulla saat viestillesi vertaansa vailla olevaa näkyvyyttä. Jakelumme kattaa 170 maata ja yli 40 eri kieltä, joten saat kaikki tarvittavat välineet uusien yleisöjen tavoittamiseen ja yhteyksien luomiseen.

Räätälöimme jakelun tavoitteidesi ja yleisösi mukaan. Meillä on media- ja toimittajakontakteja sekä verkkosivustoja kaikkialla maailmassa. Niiden avulla varmistamme, että lähetyksesi tavoittaa oikeat vastaanottajat ja saat tarvitsemasi huomion.

Voit parantaa vain sitä, mitä mittaat. Kun olet ymmärtänyt, mitä sinun on kehitettävä, voit ryhtyä mukauttamaan, optimoimaan ja jalostamaan toimenpiteitäsi. Voit tehdä tämän esimerkiksi näkyvyysraportin avulla, joka antaa numeerisia tietoja lähetyksen vaikuttavuudesta.

Maailmanlaajuinen kattavuus paikallisella tarkkuudella

Hyödynnä tiimiä, joka tuntee toimialasi, tärkeimmät toimijat ja sen, mitkä uutislähteet voivat auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset.

  • Näkyvyys

    Olipa kyse sitten paikallisesta tai maailmanlaajuisesta uutisesta, me varmistamme, että uutisesi tavoittavat tärkeimmät päättäjät ja vaikuttajat painetussa mediassa, televisiossa ja verkossa.

  • Uskottavuus

    Lisää brändisi uskottavuutta - toimittajat ja bloggaajat pitävät meitä luotettavimpana lehdistötiedotteiden lähteenä.

  • Toimituksellinen tuki

    Alueelliset tiimimme auttavat sinua asiantuntemuksellaan ja neuvovat sinua jakelussa, sisällössä ja alueellisissa mediakentissä.

uutishuoneessa työskenteleviä ihmisiä
Jay Webster

Olet tehnyt lehdistötiedotteen. PR Newswiren avulla se ei huku toimittajien saamaan tiedotetulvaan.

Toimittajat saavat valtavan määrän tiedotteita. Yli neljännes toimittajista saa yli 100 tiedotetta joka viikko. Paras tapa erottua tästä massasta on lähettää tiedote luotettavan jakelijan kautta. 

Jay Webster

Chief Product Officer, Cision

Näin laajennat tavoittavuutta Cisionin PR Newswiren avulla

Lähetä tiedotteesi viestintäalan ylivoimaisesti laajimpaan maailmanlaajuiseen jakeluverkostoon nopeasti ja tehokkaasti Cisionin PR Newswiren avulla. 

Miten se toimii?

Asiantuntemuksemme auttaa sinua navigoimaan jatkuvasti muuttuvassa mediamaisemassa. Tavoitat oikean kohderyhmän, oikealla viestillä, oikeaan aikaan.

Multimediaa sisältävät lehdistötiedotteet sitouttavat jopa kuusi kertaa enemmän kuin perinteiset tiedotteet. Anna lähetyksillesi lisäpontta sisällyttämällä niihin videoita, kuvia, infografiikkaa ja muuta sisältöä. Uutisesi saavat näin enemmän huomiota.

PR Newswiren jäsenille lehdistötiedotteen tekeminen on nopeaa, helppoa ja intuitiivista. Muutamalla klikkauksella saat uutisesi valmiiksi.

Vielä yksi vaihe ennen kuin uutinen on valmis: toimituksellinen tukitiimimme on käytettävissä 24/7/365, jotta pienimmätkin kielioppivirheet voidaan korjata.

Uutisesi päätyy niille vastaanottajille, jotka haluat tavoittaa. Sitä helpompaa se ei enää voi olla.

Käyttäjäystävälliset mittarit osoittavat, minne lähetyksesi meni, kuka sen näki ja mitä he tekivät sillä. Dashboardimme avulla voit muodostaa kokonaiskuvan, joiden perusteella voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Teknos Logo

Kasvumme tukemiseksi haluamme panostaa brändinäkyvyyteen kansainvälisillä markkinoilla. Yhteistyö Cisionin kanssa tarjoaa meille kattavat mediasuhdepalvelut globaalisti.

Minna Koistinen

viestintäpäällikkö, Teknos Oy

Löydä oikea ratkaisu tarpeisiisi

Investor Network

Investor Network ›

Tavoita analyytikoita ja sijoittajia kansainvälisesti

ESG-palvelu

ESG-palvelu

Cisionin palveluiden avulla yritykset ja organisaatiot voivat tiedottaa tärkeille kohderyhmilleen ESG-asioista nopeasti ja kohdennetusti.

Premiumkanavat

Premiumkanavat

Suora julkaisu osaan Suomen suurimmista uutissivustoista

Räätälöi viestisi Multichannel News Release avulla

Räätälöi viestisi Multichannel News Releasen avulla

Monikanavainen uutistiedote (Multichannel News Release, MNR) on jakelupalvelu, joka jakaa sisältösi toimittajille ja kuluttajille useissa eri kanavissa. Kaikki saapuva liikenne siirtyy MNR-laskeutumissivulle, joka antaa lisää kontekstia viestillesi ja lisää brändiisi sitoutumista.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää
Täydellinen alusta viestintätyösi tehostamiseen

Suurempi tavoittavuus. Toimintakelpoista dataa.

Täydellinen alusta viestintätyösi tehostamiseen

Cision Communications Cloudin avulla voit viedä viestintätyösi uudelle tasolle. 

On tärkeää löytää ne kanavat ja toimittajat, jotka voivat auttaa sinua viestinnässäsi. Menestyt varmasti, kun sinulla on pääsy yli 1,1 miljardin toimittajan ja vaikuttajan mediatietokantaan ja palvelu, jonka avulla on helppo tunnistaa toimialallasi vaikuttavat henkilöt.

Tutustu Comms Cloudiin

Kehitä omia tietojasi ja terävöitä taitojasi