Saatte parhaimmat työkalut tulevaisuuden toimenpiteiden suunnitteluun yhdistämällä älykkään mediaseurannan ja toimialaanne perehtyneen asiantuntijan tulkinnan siitä, mitä saatu näkyvyys tarkoittaa juuri teidän yrityksellenne.

Pyydä lisätietoja

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.

Räätälöity seurantatyökalu

Räätälöity seurantatyökalu

Asiantuntijamme auttavat parhaan haun tekemisessä ja määrittävät juuri teille sopivat ansaitun median analysointikriteerit.

  • Korkealaatuinen sisältö: Asiantuntijamme määrittävät kanssasi kriteerit halutulle sisällölle ja toivomillenne analyyseille.
  • Perattu data: Varmistamme, että vain relevantti sisältö ja oikea tieto suodatetaan analyyseihin.

Executive Briefings

Analyytikkomme työskentelevät ympäri vuorokauden, jotta saat päivittäisen uutiskoosteesi juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle tärkeitä - myös sellaisista, joilla voi olla vaikutusta omaan organisaatioosi tai koko toimialaasi.

  • Ajansäästö: Alan asiantuntijamme kokoavat sinulle tärkeitä uutisia helposti jaettavassa muodossa ja pitävät sinut ajan tasalla haluamallasi syklillä.
  • Räätälöity: Uutiskoosteet tehdään tarpeittenne mukaisesti.
Executive Briefings
Media-analyysi

Media-analyysi

Yksityiskohtainen, laajaan dataan perustuva media-analyysi mahdollistaa sen, että sinun ei tarvitse enää koskaan arvailla tai käyttää mutu-tuntumaa suunnitellessasi yrityksesi mediastrategiaa.

  • Maineanalyysi: Saat edistyksellisiä analyysejä yrityksestäsi tai brändeistäsi maailmanlaajuisesti.
  • Kilpailija-analyysi: Voit vertailla omaa yritystäsi tai brändejäsi valittuihin kilpailijoihin tai vaikkapa koko toimialaan.

So what? Now what?

Cisionin Insights -tiimin kokeneet konsultit tulkitsevat analyysituloksia ja tekevät niistä johtopäätöksiä, jotta ymmärrät paremmin syyt trendimuutoksiin ja muihin yrityksesi julkisuudessa tapahtuneisiin vaihteluihin. He auttavat myös miettimään, miten sinun kannattaa käytännössä toimia.

  • Syvällisempi tulkinta: emme ainoastaan selitä ja avaa kaavioita ja kuvaajia, vaan autamme sinua tunnistamaan mahdollisuudet ja ennakoimaan riskit.
  • Olemme osa tiimiäsi: Olemme tavoitettavissasi, jos sinulla on kysymyksiä tuloksista ja autamme sinua valmistautumaan kokouksiin omien sidosryhmiesi kanssa
So what? Now what?
Hälytykset 24/7

Hälytykset 24/7

Toisin kuin jotkut automatisoidut ratkaisut, joissa tärkeät uutiset saattavat helposti kadota yleishälyyn, tarjoamme lähes reaaliaikaista valvonta- ja varoitusviestipalvelua useilla eri kanavilla. Palvelumme auttaa sinua olemaan valmis kriittisten uutisten varalta ja sosiaalisen median kohujen nostaessa päätään.

  • Nopea ilmoitus: Saat viestin välittömästi valitsemaasi kanavaan.
  • Räätälöidyt ilmoitukset: Tarkat, ajantasaiset ja informatiiviset ilmoitukset kootaan runsaasta tiedomäärästä ja koostetaan helposti tulkittavaan muotoon.

Alan johtava - useita AMEC-palkintoja

Globaalien Insight-palvelujen vertailussa Cision on alan johtava toimija. Yrityksemme on viimeisten kahden vuoden aikana voittanut noin 20 erilaista palkintoa kansainvälisessä AMEC Awards -gaalassa. AMEC (International association for the measurement and evaluation of communication) on jo 18 vuoden ajan palkinnut yrityksiä, jotka hyödyntävät erilaisia markkinointiviestinnän mittausmenetelmiä ja innovaatioita parhaalla mahdollisella tavalla.
Lue Lisää AMEC:sta
Alan johtava - useita AMEC-palkintoja