Syvällisempää näkemystä – parempia tuloksia – enemmän mahdollisuuksia.

 

Cision + Brandwatch kokonaisuus auttaa organisaation eri osa-alueita, viestinnän ja markkinoinnin lisäksi, kehittämään parempia strategioita asiakkaiden sitouttamiseen. Cisionin vuosien kokemus globaalista mediaseuranta- ja analyysipalveluista yhdistettynä Brandwatchin tekoälyyn perustuvaan sosiaalisen median kuunteluun auttaa sinua hallitsemaan brändiäsi, tekemään liiketoiminnallisesti tuottavia päätöksiä ja suunnittelemaan edistyksellisiä viestintästrategioita. Uusi palvelukokonaisuutemme antaa organisaatiollesi: 

  • Pääsyn maailman suurimpaan kuluttajatietotarkistoon. Seuraa keskusteluja Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa, Redditissä sekä sadoissa eri online-foorumeissa ja arvostelusivustoissa.
  • Helpon pääsyn jäsenneltyyn dataan. On toisinaan ylitsepääsemätöntä tehdä itse johtopäätöksiä, kun käsissäsi on tuhansia organisaatioosi ja brändeihisi liittyviä keskusteluja. Järjestelmämme avulla data jäsennellään esimerkiksi sävyn, tunteiden, aihepyörien ja lämpökarttojen mukaan; joiden perusteella voit itse tehdä helposti uusia oivalluksia.
  • Reaaliaikaista tietoa minuutissa. Tekoäly auttaa sinua löytämään näkyvyyspiikit ja voit ennakoida trendejä. Kaikki tulokset näkyvät analyysiportaalissa reaaliajassa.

Oletteko valmiina kuulemaan, mitä teistä puhutaan ja kasvattamaan liiketoimintaanne sen pohjalta?

Täytä tietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä ja löydämme yrityksellesi sopivan ratkaisun

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.