Syvällisempää näkemystä, parempia tuloksia ja enemmän mahdollisuuksia

 

Cision + Brandwatch -kokonaisuus auttaa organisaation eri osa-alueita kehittämään parempia strategioita asiakkaiden sitouttamiseen. Yhdistimme palveluun Cisionin kokemuksen globaalista mediaseurannasta ja analyysipalveluista sekä Brandwatchin tekoälypohjaisen sosiaalisen median kuuntelun. Palvelun avulla voit hallita brändiäsi, tehdä liiketoiminnallisesti kannattavia päätöksiä ja suunnitella edistyksellisiä viestintästrategioita.

Uusi palvelukokonaisuutemme antaa organisaatiollesi:

  • Pääsyn maailman suurimpaan kuluttajatietoarkistoon. Seuraa keskusteluja Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, YouTubessa, Redditissä sekä sadoilla eri online-foorumeilla ja arvostelusivustoilla. 
  • Hyvin jäsenneltyä dataa. On toisinaan ylitsepääsemätöntä tehdä itse johtopäätöksiä, kun käsissäsi on tuhansia organisaatioosi ja brändeihisi liittyviä keskusteluja. Järjestelmämme avulla data jäsennellään esimerkiksi sävyn, tunteiden, aiheiden ja lämpökarttojen mukaan. Analyysin perusteella voit itse tehdä helposti uusia oivalluksia.
  • Reaaliaikaista tietoa minuutissa. Tekoäly auttaa sinua löytämään näkyvyyspiikit ja voit ennakoida trendejä. Kaikki tulokset näkyvät analyysiportaalissa reaaliajassa.

Oletteko valmiina kuulemaan, mitä teistä puhutaan ja kasvattamaan liiketoimintaanne sen pohjalta?

Täytä tietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä ja löydämme yrityksellesi sopivan ratkaisun

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.