Rakennamme yrityskulttuurimme viiden perusarvomme pohjalta. Niiden perusteella määritämme tapamme toimia.

We Are One

Tekemällä töitä yhdessä, pystymme tarjoamaan vertaansa vailla olevia asiakaskokemuksia.

We Embrace Differences

Arvostamme ajatusten, ihmisten ja uskomusten monimuotoisuutta. Monimuotoisuutemme ansiosta pystymme luomaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

Lue lisää Cisionin lähestymistavasta monimuotoisuuteen ja osallisuuteen.

We Are Dedicated

Olemme sitoutuneet tekemään paljon töitä asiakkaidemme ja kumppaneidemme eteen.

We Constantly Evolve

Olemme uteliaita, otamme vastaan uusia ideoita ja olemme mukana luomassa muutosta. Tämä tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme kasvamaan. Se tarkoittaa myös sitä, että meillä on oppimiskulttuuri, jonka avulla työntekijöillämme on mahdollisuus kehittyä alansa johtajiksi.

We Celebrate

Jokaisessa toimistossamme on kulttuurilähettiläät, jotka varmistavat, että henkilöstömme saa tunnustusta työstään ja varmistavat, että juhlimme sekä pieniä että suuria voittoja.

Yrityskulttuurimme säilyttäminen on suuri osa menestystämme. Varmistamalla, että kaikki jakavat samat arvot, varmistamme, että rakennamme yrityksen, joka jatkaa innovointia, tuottaa tuloksia asiakkaillemme ja tukee yhteisöjä, joissa toimimme.

Tule meille töihin

Jos haluat työskennellä paikassa, jossa voit olla oma itsesi, haluaisimme kuulla sinusta. Klikkaa alla olevaa linkkiä nähdäksesi avoimet työtehtävämme.

Työskentele Cisionilla