Hallitse koko viestintäsykliä Cision Comms Cloud -palvelun avulla.

Hallitse koko viestintäsykliä Cision Comms Cloud -palvelun avulla.

Yksi palvelu. Alan johtava ohjelmisto. Kaikki tiedot, joita tarvitset hyvään ja onnistuneeseen viestintään.

Cision Communications Cloudin avulla saat yhteyden tärkeisiin ihmisiin, voit seurata kuka sinusta puhuu ja voit raportoida työsi tuloksista suoraan johdolle.

Tunnista oikeat vaikuttajat

Tunnista oikeat vaikuttajat

Löydä vastaanottajat, jotka luovat brändillesi ansaittua sisältöä ja joista voi tulla brändisi lähettiläitä.

Rakenta suhteita toimittajiin

Rakenta suhteita toimittajiin

Löydä oikeat kontaktit ja luo toimittajiin suhteet, joiden avulla voit vahvistaa viestiäsi.

Seuraa perinteistä ja sosiaalista mediaa

Seuraa perinteistä ja sosiaalista mediaa

Pysy kärryillä siitä, kuka sinusta puhuu ja mitä he sanovat.

Todista tekemäsi työn vaikutus

Todista tekemäsi työn vaikutus

Luo ja jaa intuitiivisten työkalujen avulla raportteja, jotka osoittavat työsi vaikutuksen.

Cision is a reliable platform for our external news distribution and media monitoring needs. Their services have consistently met our expectations and we appreciate the dedication from the Cision team to always deliver customer satisfaction. 

Caroline Örmgård

Head of Public & Media Relations at Getinge

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.

Cision Connect - markkinoiden suurin mediatietokanta

Cision Connect sisältää kattava median ja sosiaalisten vaikuttajien tietokannan, jossa on yli 850 000 toimitusta, toimittajaa ja vaikuttajaa ympäri maailmaa. Luo erilaisia medialistoja sijainnin, roolin, aihealueiden ja avainsanojen, tavoittavuuden, mediatyypin ja muiden tekijöiden perusteella.

Jaa lehdistötiedotteenne, vastaa median yhteydenottoihin omasta postilaatikostasi ja pysy jatkuvasti yhteydessä kaikkiin toimittajiin Cisionin kautta.

Lue lisää

Kattava mediaseuranta - Mikä tieto on sinulle arvokasta?

Seuraa brändiäsi, kilpailijoitasi ja toimialaasi kattavalla kokoelmalla maailmanlaajuisia medioita ja sosiaalisia kanavia. Rajoittamattomien hakujen ja räätälöitävien hälytysten ansiosta voit itse määritellä mikä tieto on juuri teille arvokasta. Pysy kärryillä sinulle tärkeistä uutisista ja pysy kärryillä, olipa kyse sitten kriisin hallinnasta tai lanseerauskampanjan seurannasta.
Lue lisää

Integroitu analytiikkatyökalu ja raportointi

Visualisoi mediaseurantasi ja luo tarinaa tietojesi ympärille yhdistämällä ne liiketoiminnan tuloksiin joustavilla, tyylikkäillä ja oivaltavilla analyysityökaluilla. Dynaamisten ja mukautettavien kaavioiden avulla voit suodattaa tietojasi aikavälien, kilpailijoiden ja kampanjoiden mukaan.

Tiedotejakelu

Jakele uutiset ja lehdistötiedotteet vaivatta työkalumme avulla. Voit valita palvelusta kenelle ja missä kanavassa haluat uutisesi julkistaa. Voit jakaa sen esimerkiksi uutistoimistoille, pörssiin tai omille verkkosivuillesi.
Pyydä esittely
Tiedotejakelu
Jakelu suoraan tärkeimmille verkkosivuille

Jakelu suoraan tärkeimmille verkkosivuille

Haluatko, että lehdistötiedotteesi ilmestyy Kauppalehden verkkosivulla tai  saada näkyvyyttä toimittajien keskuudessa julkaisemalla eri uutistoimistojen syötteissä? Cisionin premium-kanavien avulla tavoitat oikeat kohderyhmät ja takaat viestisi näkymisen tunnetuilla uutissivustoilla ympäri maailmaa.
Lue lisää

CISION SOCIAL LISTENING

Syvällisempää näkemystä. Parempia tuloksia. Enemmän mahdollisuuksia.

Cision Social Listening auttaa sinua kehittämään parempia asiakkaiden sitouttamisstrategioita PR:stä ja sosiaalisen median markkinoinnista CX:ään, tutkimukseen ja tuotekehitykseen - kaikki tämä auttaa luomaan yrityksellesi parempia tuloksia.

Tutustu Twitterin, Facebookin, Instagramin, YouTuben, LinkedInin, Redditin sekä satojen verkkofoorumien ja arvostelusivustojen keskusteluihin.

Tuhansien brändiisi liittyvien keskustelujen analysointi voi helposti käydä ylivoimaiseksi. Palvelumme avulla voit analysoida keskusteluja erilaisien muuttujien, esimerkiksi tunnetilojen, aiheiden ja ajankohdan mukaan.

Käytä tekoälyä huippujen havaitsemiseen ja trendien ennakointiin. Visualisoitu sisältö ilmestyy näytöllesi minuutissa, joten voit keskittyä muihin tärkeimpiin asioihin.

Nosta uutisesi seuraavalle tasolle

Nosta uutisesi seuraavalle tasolle

Cision PR Newswire nostaa uutisesi alan suurimman ja luotettavimman toimittaja- ja vaikuttajaverkoston tietoon.
Lue lisää jakelusta PR Newswiren kautta

We have built great relationships with members of the media over the years. A lot of them know to expect news from us. It’s important to keep building these relationships in the ever-evolving media landscape and Cision helps us do that.

Robin Hoffman

President, Pipeline Communications

Lue lisää, miten voimme auttaa sinua

Lue lisää, miten voimme auttaa sinua