Cision Finlandin tämänvuotinen joululahja tulee tällä kertaa pienen adventtikalenterin muodossa. Paljastamme jo näin etukäteen, että joululahjamme koostuu neljästä podcastista, joissa puhutaan siitä, miten viestintää tehdään Pohjoismaissa.

Lyhyesti sanottuna kutsumme sitä pohjoismaiseksi PR-käsikirjaksi.Vieraamme ovat kokeneita viestinnän ammattilaisia, jotka antavat sinulle loistavan oppaan onnistuneeseen viestintään ja paljon vinkkejä siitä, miten saada medianäkyvyyttä heidän omassa maassaan.

Ensimmäisessä jaksossa puhumme ruotsalaisen Another View -yrityksen Marianne Ahlgrenin kanssa. 

Kaikki podcastit ovat englanniksi.

Hyvää ensimmäistä adventtia toivottaa kumppanisi Cision!

Löydät toisen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Norja
Löydät kolmannen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Tanska
Löydät neljännen jakson täältä – Nordic PR Handbook – Suomi

About

Sannalla on pitkä kokemus työskentelystä viestinnän ammattilaisten kanssa. Mediamaineen analysointi, viestinnän mittareiden ja tavoitteiden asettaminen ja oikeiden kanavien käyttäminen viestinnässä on hänen eritysosaamistaan.