Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Cisionin palveluista? Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen.

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.

Asiakastuki

 • Ota yhteys asiakastukeen

  Asiakastukemme selvittää mahdolliset tekniset pulmatilanteet ja konsultoi palvelujemme tehokkaassa hyödyntämisessä. Tavoitat meidät seuraavien yhteystietojen avulla:

  Puhelin: 020 786 2590

  Sähköposti: support.fi@cision.com

  Avoinna: 9.00-18.30 (ma-pe)

 • Päivystävä asiakastuki

  Asiakastuen normaalien aukioloaikojen ulkopuolella Cisionin asiakaspalvelu vastaa tunnin vasteajalla. Jos sinulla on kiireellinen ongelma, tavoitat päivystävän asiakastuen samasta numerosta kuin muinakin aikoina.

 • Suorat yhteystiedot

  Yhteyshenkilönne Cisionilla

 • Kehity mestariksi Cisionin työkalujen käytössä

  Haluatko päivittää taitojasi tai onko sinulla uutta henkilöstöä, joka tarvitsee koulutusta? Ei hätää – me opetamme sinua. Ilmoittaudu yhdelle ilmaisista koulutuksistamme ja saat palveluistamme enemmän irti. 

 • CisionPoint Help Portal

  Help Portal  -osiosta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita asiakkaamme kysyvät. Siellä on myös paljon artikkeleja, joissa selitetään ja opastetaan sinua CisionPointin käytössä.

 • Tilaa uutiskirjeemme

  Hanki vinkkejä ja inspiraatiota viestintääsi uutiskirjeemme .

 • Onko sinulla kysyttävää liittyen tietoturvaan?

  Arvostamme yksityisyyttäsi ja pidämme henkilökohtaiset tietosi yksityisinä ja suojattuina. Jos haluat tehdä ilmoituksen tietoturva-asioihin liittyen, löydät lisätietoja täältä.

   

Cisionin asiakastuki palvelee sinua

Cisionin asiakastuki palvelee sinua

Olemme täällä sinua varten. Soita meille numeroon +358 20 786 2590 tai lähetä meille sähköpostia osoitteella support.fi@cision.com.

Tavoitat meidät aukioloaikoina klo 9.00-18.30. Voimme auttaa sinua myös tiedotteen lähettämisessä toimistoaikojen ulkopuolella*.

*Toimistoaikojen ulkopuolella meillä on hätäpalvelu, jossa on 1 tunnin valmisteluaika ja ylimääräinen palvelumaksu.