CisionPoint Nordic

Rekisteröidy johonkin seminaareistamme, jotka esittelevät CisionPoint Nordic Edition -alustan eri toiminnallisuuksia:

 • Yleiskoulutus 
  Esittelee kaikki ominaisuudet yleisellä tasolla, mukaan lukien tiedotusvälineiden tietokannan haku, uutishuoneen asetukset ja kuinka lähettää tiedotteita.
  Katso video täältä
 • Keskittyminen: Sääntelyjulkaisut 
  Erityiskoulutus, jossa keskitytään kaikkeen, mitä sinun tarvitsee ottaa huomioon tehdessäsi sääntelyjulkaisua listattuna yrityksenä.

 • Keskittyminen: Tiedotusvälineiden tietokanta 
  Tässä koulutuksessa sukellamme kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää tiedotusvälineiden tietokannan hallinnasta CisionPointissa.

 

Ilmoittaudu täällä

Cision Communications Cloud

Cision Communications Cloudin News -koulutusosiossa esitellään Cision Communications Cloudin Coverage- ja Analytics-osioiden kaikki toiminnot, mukaan lukien haut, uutisraportit ja sähköpostihälytykset. 

Cision Communications Cloud Influencer -koulutusosiossa käsitellään mediakontaktien ja tiedotusvälineiden etsimistä, listojen luomista ja sähköpostijakelujen luomista.

Ilmoittaudu täällä:

> Cision Communications Cloud News

Cision Communications Cloud Influencer

Katso video täältä:

Cision Communications Cloud News

Cision Communications Cloud Influencer

Next Generation Cision Communications Cloud

Next Generation Communications Cloud: Coverage & Analytics esittelee mediaseuranta- ja analytiikkaosioiden kaikki toiminnot mukaan lukien erilaiset hakutoiminnot, kattavuusraportit ja sähköpostihälytykset.

Next Generation Communications Cloud: Connect käsitellään mediakontaktien ja -kanavien hakua, luetteloiden luomista ja sähköpostijakelujen luomista.

Ilmoittaudu täällä:

Next Generation Communications Cloud: Connect

Next Generation Communications Cloud: Coverage & Analytics

Katso video täältä:

Next Generation Communications Cloud: Connect

Next Generation Communications Cloud: Coverage & Analytics

Cision Social Listening

Webinaarissa esitellään Cision Social Listening -työkalun kaikki toiminnot, kuten hakujen luominen,  analytiikkanäkymät sekä sähköpostihälytysten ja raporttien luominen. Cision Social Listening on käytettävissä Cision Communications Cloud- ja Next Generation -alustoissa.

Katso video täältä

Ilmoittaudu täällä