Cision Communications Cloud

Cision Communications Cloudin News -koulutusosiossa esitellään Cision Communications Cloudin Coverage- ja Analytics-osioiden kaikki toiminnot, mukaan lukien haut, uutisraportit ja sähköpostihälytykset. 

Cision Communications Cloud Influencer -koulutusosiossa käsitellään mediakontaktien ja tiedotusvälineiden etsimistä, listojen luomista ja sähköpostijakelujen luomista.

Katso video täältä

Cision Communications Cloud News

Cision Communications Cloud Influencer

Ilmoittaudu täällä

Next Generation Cision Communications Cloud

Next Generation Communications Cloud: Coverage & Analytics esittelee mediaseuranta- ja analytiikkaosioiden kaikki toiminnot mukaan lukien erilaiset hakutoiminnot, kattavuusraportit ja sähköpostihälytykset.

Next Generation Communications Cloud: Connect käsitellään mediakontaktien ja -kanavien hakua, luetteloiden luomista ja sähköpostijakelujen luomista.

Katso video täältä

Next Generation Communications Cloud: Connect

Next Generation Communications Cloud: Coverage & Analytics

Ilmoittaudu täällä

Cision Point

Webinaarissa esitellään Cision Point (Nordic Edition) -tiedotejaklujärjestelmän kaikki toiminnot, mukaan lukien mediatietokannan haut, medialistojen luominen ja tiedotteiden lähettäminen.

Katso video täältä

Ilmoittaudu täällä

Cision Social Listening

Webinaarissa esitellään Cision Social Listening -työkalun kaikki toiminnot, kuten hakujen luominen,  analytiikkanäkymät sekä sähköpostihälytysten ja raporttien luominen. Cision Social Listening on käytettävissä Cision Communications Cloud- ja Next Generation -alustoissa.

Katso video täältä

Ilmoittaudu täällä