Yli 25 vuoden kokemus sijoittajaviestinnästä

Cision tarjoaa kattavat ja luotettavat palvelut pörssilistattujen yritysten viestintään. Pörssitiedotteiden jakelu hoituu avoimuusdirektiiviä noudattaen samanaikaisesti kaikkiin tarvittaviin kanaviin sekä yrityksesi kotisivuille. 

Tilaajapalvelun avulla tiedotteet lähtevät samanaikaisesti myös tiedotetilaajille, sidosryhmäkumppaneille ja osakkeenomistajille. Pohjoismainen tukemme palvelee sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lähetä pörssitiedotteita

“Viestimme paljon ja olemme aktiivisia todella monissa eri kanavissa, mutta varmistamme aina ettei yksikään sijoittajaryhmä saa jotakin tietoa ennen muita. Siksi tiedotejakelu on meille erityisen tärkeää. Cision auttaa meitä tavoittamaan kaikki yleisömme samanaikaisesti” 

– Pekka Rouhiainen, VP Investor Relations, Valmet

Etkö ole varma, mitkä viestintävaatimukset koskevat yritystäsi? Me voimme auttaa!

Vaatimustenmukainen

Vaatimustenmukainen

Täyttää samanaikaisuutta ja levittämistä koskevat vaatimukset tietojen julkaisemisessa.

Lähetä suoraan reguloituihin kanaviin

Lähetä suoraan reguloituihin kanaviin

Jakelet pörssitiedotteesi yhtäaikaisesti kaikkiin vaadittaviin kanaviin.

Verkkosivuratkaisut

Verkkosivuratkaisut

Ominaisuuksina kalenteri, osakemonitori, tilaajapalvelu ja paljon muuta.

Premium-kanavat

Premium-kanavat

Lisäävät tavoittavuutta, 24/7 pohjoismainen tuki ja maailmanlaajuinen mediatietokanta.

Sijoittajaviestintä

Verkkosivuratkaisut

Tee helpoksi kävijöille, sidosryhmille ja osakkeenomistajille tarkastella taloudellisia tietojasi suoraan verkkosivullasi.

Tarjoamme räätälöitävissä olevia tilausratkaisuja, joiden avulla verkkosivukävijöiden on helppo tilata taloudellisia tietojasi. Kävijät voivat räätälöidä kiinnostuksensa kielen ja tietotyypin perusteella.

Osakekurssikuvaajamme ja tickerimme näyttävät yrityksesi osakekurssin kehityksen, vertailuindeksin, prosentuaalisen muutoksen ja vaihdettujen osakkeiden määrän. Osakekurssikuvaaja voidaan yhdistää muihin moduuleihin, jotta saadaan mahdollinen selitys nousulle tai laskulle.

Tarjoamme yhdessä Euroclear Finlandin kanssa web-ratkaisun, jossa tiedot osakkeenomistajista ja omistusrakenteesta esitetään automaattisesti suoraan yrityksen verkkosivulla.

Cision is a reliable platform for our external news distribution and media monitoring needs. Their services have consistently met our expectations and we appreciate the dedication from the Cision team to always deliver customer satisfaction.

Caroline Örmgård

Head of Public & Media Relations at Getinge

Cision Nordic PR Handbook

Uusi raporttimme, Nordic PR Handbook, on erityisesti suunnattu niille, jotka ovat aloittamassa viestintää pohjoismaisella tasolla. Raportista selviää, mitä paikallisia sääntöjä, sekä kirjoitettuja että kirjoittamattomia, sovelletaan toimittajien kanssa asioidessa.

Nordic PR Handbookista käy ilmi, että Pohjoismaissa on paljon samoja tapoja toimia toimittajien kanssa, mutta toimintavat myös eroavat monissa kohdin toisistaan. Jotta voit menestyä viestinnässäsi, on tärkeää tuntea paikallinen mediakenttä ja se, miten toimittajiin kannattaa ottaa yhteyttä.

Lue lisää raportista!
Investor Network

Investor Network

Investor Network -jakelun avulla voit kohdistaa tiedotteesi 34 eri toimialalle eri maantieteellisillä alueilla (Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Etelä-Amerikka ja Aasia). Listalla on 65 000 ostopuolen ja 17 500 myyntipuolen kontaktia, ja niitä päivitetään jatkuvasti. 

Yhdistämällä kansainvälisen wire-jakelun ja Investor Network -jakelun yrityksesi voi tehokkaasti tunnistaa oikeat kohderyhmät ja tarjota ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa osto- ja myyntipuolen sijoittajat ja analyytikot maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

Cisionin jo 13. kertaa toteutetun 2022 State of the Media -tutkimuksen mukaan tiedotteet ovat arvostetuimpia viestintätapoja toimittajien ja viestintäammattilaisten välillä. Jopa 81 % kyselyyn vastanneista suomalaistoimittajista haluavat yritysten tarjoavan heille tietoa tiedotteilla. 

Lataa raportti itsellesi ja saa kullanarvoisia vinkkejä miten voitat toimittajat puolellesi.

Lataa raportti

Jakelu Suomen ja maailman johtaviin talousmedioihin

Tiedotteet julkaistaan verkossa Kauppalehden ja Taloussanomien pörssitiedoteosiossa, joissa ne tavoittavat päivittäin tuhansia lukijoita. Tarjoamme käyttöösi myös merkittäviä kansainvälisiä taloustiedottamisen kanavia, kuten Di.se:n.

Lisäksi asiakkaamme voivat hyödyntää kansainvälisessä tiedottamisessa kattavia Wire-jakeluitamme, joiden avulla jaat tiedotteesi suoraan maailman suurimmille uutistoimistoille (Reuters, Bloomberg, yms.).

Lue lisää
Jakelu Suomen ja maailman johtaviin talousmedioihin
Sijoittajaviestintä

Sijoittajaviestintä

Luotettava tiedotejakelu samanaikaisesti kaikkiin vaadittuihin kanaviin, sidosryhmille, toimittajille ja sijoittajille.