Tavoita analyytikoita ja sijoittajia kansainvälisesti

Tavoita analyytikoita ja sijoittajia kansainvälisesti

IR-osastojen tehtävänä ei ole enää vain täyttää taloudellisia tietoja koskevia sääntelyvaatimuksia. Monet pyrkivät yhä enemmän syventämään suhteita sekä potentiaalisiin että nykyisiin osakkeenomistajiin. Cisionin kansainvälisten wire-jakeluiden ja Investor Network wire-jakelun avulla yrityksesi tunnistaa tehokkaasti oikeat kohderyhmät ja tavoittaa sijoittajia ja analyytikoita sekä osto- että myyntipuolelta maailmanlaajuisesti.

Yhdistettynä kansainvälisiin wire-jakeluihin, Investor Network antaa asiakkaille mahdollisuuden kohdentaa viestinsä eri toimialojen sijoittajille Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. 

Tietoa palvelusta

Investor Network:n avulla voit keskittyä 34 eri toimialaan eri alueilla (Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Etelä-Amerikka ja Aasia). Listoilta löytyy 65 000 ostopuolen ja 17 500 myyntipuolen päivitettyä kontaktia.
Tietoa palvelusta
Miksi Investor Network?

Miksi Investor Network?

Kasvata näkyvyyttäsi ostajapuolella. Toimita talousuutisia analyytikoille ja salkunhoitajille, jotka ovat keskittyneet oman toimialanne yrityksiin ja sijoituksiin.

Kasvata mahdollisuutta saada myyntipuolen analyytikoiden huomio. Tavoita omaan toimialaanne keskittyviä myyntipuolen analyytikot  jakeluilla, jotka voit kohdentaa toimialan ja maantieteellisen sijainnin mukaan.

Miksi valita Cisionin ja PR Newswiren kansainväliset wire-jakelut?

PR Newswiren ja  Cisionin avulla tavoitat monikanavaisesti laajimman jakeluverkoston myös Pohjoismaiden ulkopuolella. Monikanavainen verkosto koostuu kansainvälisistä uutistoimistoista, toimitusjärjestelmistä, verkkosivustoista, tietokannoista, sosiaalisesta mediasta ja kohdennetuista sähköposteista.

Löydä uusia kohderyhmiä maanosittain (Yhdysvallat, Eurooppa ja Aasia) ja toimialoittain (autoteollisuus, biotekniikka, teknologia)

Lähetä tarjouspyyntö

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.