World Economic Forum järjestettiin Davosissa 2022 ensimmäistä kertaa pandemian alkamisen jälkeen.

Miten tiedotusvälineet uutisoivat tapahtumasta?

Asiantuntijamme analysoivat tämänvuotisen World Economic Forumin aikaansaavaa mediajulkisuutta. Tapahtuma oli erityinen monesta syystä: sen lisäksi, että maailman poliittiset ja liike-elämän johtajat tapasivat Davosissa ensimmäistä kertaa pandemian jälkeen, myös Ukrainan sota antoi tapahtumalle oman leimansa.


Mitä media-analyysi kertoo?

 

  • Ukrainan sota hallitsi selvästi julkisuutta, kun taas ilmastokriisi tai pandemia jäivät taka-alalle. Tuskin mitään aihetta voidaan kuitenkaan tarkastella pelkästään yksinään. 
  • World Economic Forumin merkitys ja maine on kärsinyt. Merkittävimpien maiden johtajien puuttuminen kokouksesta vaikutti siihen, että Davos 2022 medianäkyvyys on vähentynyt merkittävästi edellisestä vuonna 2020 järjestetystä kokouksesta. 
  • World Economic Forumista ei ole koskaan aiemmin raportoitu näin negatiivisesti: uusi pohjalukema saavutettiin 13 prosentin kielteisen julkisuuden osuudella.
  • Teknologia- ja lääkeyritykset saavat eniten näkyvyyttä yksityisen sektorin toimijoista.

 

 

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake.

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.