Cisionin State of the Media 2023 on vuosittainen kyselytutkimus, jossa toimittajat 17 maassa vastaavat kysymyksiin jokapäiväisestä työstään ja yhteydenpidostaan viestijöihin.  Kyselyyn vastasi yhteensä 3 132 toimittajaa, joista 121 oli suomalaisia toimittajia. Tutkimuksen tavoitteena on lisätä viestijöiden ymmärrystä journalismin olosuhteista, jotta voidaan parantaa suhdetoimintaa.

Tänä vuonna kysyimme suomalaisten toimittajien näkemyksiä median kehityksestä, muuttuvista alustoista ja taloudellisista paineista, jotka vaikuttavat uutistoimistoihin maailmanlaajuisesti. Raportissa käymme läpi esimerkiksi datan hyödyntämisen kasvua, visuaalisen tarinankerronnan merkitystä sekä mediapitchien lähettämisen perusteita.

Raporttimme antaa arvokasta tietoa suomalaisten toimittajien haasteista, tarpeista ja odotuksista viestinnän ammattilaisille. Lisää tuloksia raportista:

✅ 16 % toimittajista sanoo käyttävänsä enemmän multimediaelementtejä edelliseen vuoteen verrattuna

✅ 60% toimittajista kaipasi asiantuntijoita juttujensa tueksi ja taustaksi

✅ 96 % toimittajista käyttää sosiaalista mediaa ammatissaan

✅ 86 % toimittajista on käyttänyt sisällöissään kuvia

 

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake.

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.