State of the Media 2022: Suomalaiset viestintäammattilaiset ovat tottuneita viestimään tiedotteiden avulla – ja myös journalistit arvostavat tiedotetta uutisten lähteenä.

Cisionin jo 13. kertaa toteutetun 2022 State of the Media -tutkimuksen mukaan tiedotteet ovat arvostetuimpia viestintätapoja toimittajien ja viestintäammattilaisten välillä. Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa journalismin trendejä ja selvittää, millaista yhteistyö toimittajien ja viestinnän ammattilaisten välillä tehokkaimmillaan ja tuottavimmillaan on.

Tutkimus keräsi vastauksia yli 176 suomalaiselta ja globaalisti yli 3 800 toimittajalta. Tutkimuksen mukaan moni toimittaja on tyytyväinen yhteistyöhön PR-ammattilaisten kanssa. Yhdessä asiassa viestintä- ja PR-ammattilaisilla olisi kuitenkin toimittajien mukaan parantamisen varaa, nimittäin mediapitchien tekemisessä ja niiden kohdentamisessa oikealle toimittajalle.

Lue lisää raportista!

 

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake.

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.