Tee verkkosivukävijöidelle, sidosryhmillesi ja osakkeenomistajille helpoksi tarkastella taloudellisia tietojasi suoraan omilta sivuiltasi.

Tilaajapalvelu

Tilaajapalvelu

Anna sidosryhmillesi mahdollisuus tilata tiedotteitasi

Tilaajapalvelun avulla yrityksesi uutisista kiinnostuneet toimittajat ja sidosryhmien edustajat voivat helposti rekisteröityä tiedotetilaajiksi. Tilaajat voivat myös itse määritellä vastaanottamiensa tiedotteiden kielen sekä tyypin.

Ajantasaista tietoa osakekurssin kehityksestä

Osakekurssikuvaajamme ja tickerimme näyttävät yrityksesi osakekurssin kehityksen, vertailuindeksin, prosentuaalisen muutoksen ja vaihdettujen osakkeiden määrän.

Osakekurssikaavio voidaan yhdistää muihin moduuleihin, jotta saadaan mahdollinen selitys kurssin nousulle tai laskulle. Kuvaajaan voidaan integroida esimerkiksi lehdistötiedotteita, raportteja, kokonaistuottoja, sisäpiirikauppaa ja kalenteritapahtumia.

Ajantasaista tietoa osakekurssin kehityksestä

Julkaiseminen uutissyötteen avulla

Cisionin kautta lähetetyt lehdistötiedotteet voidaan julkaista automaattisesti uutissyötteen avulla verkkosivustollasi samaan aikaan, kun tiedote lähetetään valituille vastaanottajille.

Päätät itse, miten haluat näyttää lehdistötiedotteet verkkosivustollasi (esim. uusimmat uutiset ensin, haluatko esikatsella kuvia ja liitteitä jne.).

Lisäksi varmistamme, että lehdistötiedotteet voidaan lajitella kategorioittain, kuten pörssitiedotteet, lehdistötiedotteet, johdon liiketoimet, alan uutiset ja muut.

Julkaiseminen uutissyötteen avulla

Lähetä tarjouspyyntö

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.