Mitä teemme

Cision on viestintäalan johtava ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut palvelevat viestinnän ammattilaisia maailmanlaajuisesti. Cision tarjoaa alan kattavimmat tiedottamisen, sosiaalisen median hallinnoinnin sekä analytiikan työkalut viestinnän toimenpiteiden suunnitteluun, toteutukseen ja mittaamiseen. Cisionin alla toimivat myös Gorkana Group, PRWeb, Help a Reporter Out (HARO) sekä iContact. Chicagossa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Cisionilla on toimipisteet Kanadassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Ruotsissa, Suomessa ja Kiinassa. Cision Finland Oy vastaa Cisionin palvelujen myynnistä, markkinoinnista ja asiakastuesta Suomessa.

Johtoryhmä
Brandon Crawley
Väliaikainen toimitusjohtaja
Brandon Crawley on väliaikainen toimitusjohtaja, joka johtaa Cisionin johtoryhmää maailmanlaajuisesti. Lisäksi Crawley on Platinum Equity, LLC:n toimitusjohtaja, ja tässä roolissa hän on toiminut useiden Platinum Equityn salkkuyhtiöiden operatiivisissa neuvostoissa auttaen yrityksiä siirtymään Platinum Equityn salkkuun.

Ennen siirtymistään Platinum Equityyn Crawley työskenteli Alvarez and Marsalilla ja PriceWaterhouseCoopersilla, joissa on hän keskittyi pääomasijoitusyrityksien suorituskyvyn parantamiseen ja yritysostojen integrointistrategioihin useilla eri aloilla.

Crawleylla on alempi korkeakoulututkinto kirjanpidosta Indiana State Universitysta ja master-tutkinto yrityshallinnosta Indiana University Kelley School of Business -yliopistosta.
Prasant Gondipalli
Varatoimitusjohtaja/talousjohtaja
Prasant Gondipallilla on yli 15 vuoden kokemus laskentatoimesta ja rahoituksesta konsultointi- ja yritysmaailmassa. Talousjohtajana hän vastaa Cisionin rahoitus- ja laskentatoiminnoista.

Ennen Cisionia Gondipalli oli Platinum Equityn Senior Vice President of Portfolio Operations. Hän oli myös Key Energy Servicesin Senior Vice President Transformation ja BlueLine Rentalin Vice President, Corporate Controller/Treasurer/Business Transformation. Ennen siirtymistään yhtiöihin Gondipalli työskenteli Alvarez & Marsalilla rakenneuudistusten parissa.

Gondipalli on CPA-sertifioitu tilintarkastaja ja suoritti BBA-tutkintonsa Emoryn yliopistossa. Hän asuu vaimonsa ja lastensa kanssa Chicagossa.
Nicole Guillot
President, EMEIA, Canada & LatAm
Nicole Guillot on Cisionin President, EMEIA, Canada & Latam. Roolissaan hän johtaa Cisionin kaiken tulevan ja lähtevän sisällön maailmanlaajuista strategiaa sekä Kanadan ja Latinalaisen Amerikan operatiivisia ja strategisia toimia. Nicolen ura on kulkenut kaikkien uutis- ja tietoalan eri liiketoiminta-alueiden poikki. Hän on toiminut Kanadassa yritysjohtajana ja ensisijaisena edustajana vuodesta 2016 asti. Ennen kuin Cision osti Canada Newswiren (PR Newswiren kautta), Nicole oli Canada Newswiren toimitusjohtaja. Hän aloitti työnsä tässä tehtävässä vuonna 2013, toimittuaan kaksi vuotta PR Newswiressa nimikkeellä Senior Vice President, Global Products.

Nicolea kiinnostaa erityisesti työ, joka uudistaa niitä tapoja, joilla jakelemme ja kulutamme sisältöä digitalisissa ympäristöissä. Hänen painopisteensä on päätöksenteon pohjaksi kelpaavaa tietoa tuottavassa analytiikassa.

Nicole on valmistunut Ottawan yliopistosta ja toimii Ontarion Torontossa.
Paul Dumas
Henkilöstöpäällikkö
Paul Dumas toimii Cisionin henkilöstöpäällikkönä, ja hän on vastuussa Cisionin globaalin henkilöstöstrategian toteuttamisesta. Dumas on työhön osallistuva henkilöstöpäällikkö, jonka intohimo on kehittää työkulttuuria ja tarkoitusta, joka sitouttaa henkilöstöä voimakkaasti.

Dumas’lla on ollut uransa aikana useita ylemmän toimihenkilön paikkoja henkilöstöhallinnossa ja viime vuosina hän on toiminut henkilöstöpäällikkönä Fiserv, Inc:llä ja US Anesthesia Partnersilla. Fiservin palveluksessa Paul otti käyttöön muodollisia monimuotoisuus- ja osallisuuskäytäntöjä, paransi työntekijöiden sitoutuneisuutta ja kehitti osaamisenhallintajärjestelmiä. Paul keskittyy voimakkaasti tehokkaiden rekrytointiprosessien kehittämiseen, osaamisen kehittämiskäytäntöihin, muutoksenhallintaan ja työntekijöiden sitouttamisstrategioihin. Hän on kokenut liiketoiminnan johtaja ja lisäksi menestynyt henkilöstöjohtaja, joka on myös ollut kolme viimeisintä vuotta menestyksekkään start-up-yrityksen, Workpays’n operatiivinen johtaja.

Paulilla on maisterin tutkinto henkilöstöhallinnon ja organisaatiokehityksen aloilta San Franciscon yliopistosta ja luonnontieteiden kandidaatin tutkinto Johnson & Wales -yliopistosta.
Jay Webster
Tuotejohtaja
Tuotejohtajana Jay johtaa innovatiivisen tuotesuunnitelman toteuttamista varmistaakseen, että Cision toimittaa asiakkailleen luottavaisin mielin ja mittakaavassa.

Jay Webster tuo yli 25 vuoden kokemuksen johtajana adtech-, martech- ja suorituskykymarkkinoinnissa. Ennen Cisionia Webster toimi Valassis Communicationsin tuote- ja suunnittelutoiminnan ESVP: nä, missä hän johti perinteisen mediayhtiön menestyksekästä muutosta digitaaliaikaan. Lisäksi johtajuus sisältää: Perustaja ja toimitusjohaja Select Energyssä; Sharethrough-tuotepäällikkö; divisioonan varapääjohtaja, Neustar; tuotejohtaja Quovassa; Lyijyntuotannon GM Yahoo!:ssa; suorituskykymarkkinoinnin GM; teknologiajohtaja BlueLithiumissa, suunnittelupäällikkö Adteractive, Inc: ssä; ja Fathom Onlinen toimitusjohtaja ja teknologiajohtaja.

Jay viettää vapaa-aikaa muusikkona ja musiikkikoulutuksen puolustajana, palvellen Little Kids Rockin hallituksessa yli vuosikymmenen ajan, ja hän on kilpailukykyinen maastopyöräilijä.
Stephen Boyes
Tulopäällikkö
Stephen Boyes on kasvujohtaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus maailmanlaajuisesta FinTech-, MarTech- ja media-alan toiminnasta ja joka tarjoaa yritysdataa, SaaS-teknologia-alustoja ja markkinointiratkaisuja monille maailman menestyneimmille organisaatioille.

Steve tunnetaan parhaiten transformatiivisen kasvun aikaansaamisesta sekä kypsissä että startup-ympäristöissä. Steve on johtanut muun muassa 6 miljardin dollarin yrityksen maailmanlaajuista myyntiä ja palvelun tukitoimintoja, käynnistänyt Thomson Reutersin ratkaisuliiketoiminnan, joka kasvoi nopeasti 1 miljardin dollarin liikevaihtoon ja perustanut digitaalisen mediabisneksen startup-yrityksen, joka kasvoi miljoonien dollarien vuotuiseen liikevaihtoon ja miljooniin päivittäisiin kävijöihin.

Steve on myös toiminut lukuisissa toimintakomiteoissa ja hallituksissa. Steve on pohjimmiltaan johtaja ja valmentaja. Vuonna 2018 hänet valittiin listalle top 50 Leading Light in the UK for kindness in business leadership.
Tobias Speckbacher
Teknologiajohtaja
Ennen Cisionille tuloa hän oli tekniikan ylempi varajohtaja Valassisissa. Aiemmin Tobias kanssaperusti Truvien (jonka PayPal osti), toimi nousevien teknologioiden varajohtajana Quovassa (jonka Neustar osti) sekä tekniikkajohtajana PayPalilla. Hänen nimissään on useita patentteja, ja hänellä on myös sähkötekniikan tutkinto Hoehere Technische Lehr (HTL) und Versuchsanstalt -insinööritieteiden korkeakoulusta.

Tobias viettää vapaa-aikaansa kaksostyttöjensä kanssa, patikoiden ja leijalautaillen.
Ulrik Larsen
Head of Falcon
Ulrik Larsen on Cisionin Head of Falcon. Tässä tehtävässä hän hyödyntää kokemustaan Falcon.io-yhtiön toimitusjohtajana vahvistaakseen Cisionin asemaa sosiaalisen median hallinnan johtajana viestinnässä.

Larsenilla on kaksi vuosikymmentä kokemusta liiketoiminnasta markkinoinnin ja teknologian välisellä rajapinnalla. Tekniikan puolella hän toimi yhtenä Oraclen konsulttitiimin nuorimmista insinööreistä. Myöhemmin hän rakensi pienellä tiimillä maailmanlaajuisen yhteisöalustan NetDoctor.comiin. Tämän kokemuksen avulla hän oli alusta asti mukana perustamassa skandinaavista sosiaalista verkostoa, jonka mediakonserni JP/Politiken lopulta osti.

Sen jälkeen Larsen oli mukana perustamassa pientä teknologiakonsulttitoimistoa, joka työskentelee johtavien brändien ja toimistojen kanssa. Kasvatettuaan sen asiakaspohjaa, teknologiapinoa ja henkilöstöä hän johti oheisyritystä, jonka alkuperä oli sosiaalisen median hallintatuotteessa, josta tuli lopulta nykyään Cisioniin kuuluva Falcon.io.
Sijaintimme

Cision Finland Oy

Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki
Puhelin: +358 20 786 2590

Pääkonttori
130 E Randolph Street, 7th Floor
Chicago, IL 60601
Puhelin: +1 866 639 5087

Materiaalipankki
Median yhteyshenkilö

Sanna Kurkela
Country Manager
+358 50 595 4686
sanna.kurkela@cision.com

Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo