Mitä teemme

Cision on viestintäalan johtava ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut palvelevat viestinnän ammattilaisia maailmanlaajuisesti. Cision tarjoaa alan kattavimmat tiedottamisen, sosiaalisen median hallinnoinnin sekä analytiikan työkalut viestinnän toimenpiteiden suunnitteluun, toteutukseen ja mittaamiseen. Cisionin alla toimivat myös Gorkana Group, PRWeb, Help a Reporter Out (HARO) sekä iContact. Chicagossa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Cisionilla on toimipisteet Kanadassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Ruotsissa, Suomessa ja Kiinassa. Cision Finland Oy vastaa Cisionin palvelujen myynnistä, markkinoinnista ja asiakastuesta Suomessa.

Johtoryhmä
Abel Clark
Toimitusjohtaja
Abel Clark tuli Cisionille vuonna 2020 toimitusjohtajaksi, ja hän valvoo johtoryhmää kaikessa liiketoiminnassa maailmanlaajuisesti. Ennen Cisionille tuloaan Abel oli TruSightin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. TruSight on johtavien rahoituspalveluyritysten tukema start-up-yritys, joka perustettiin muuttamaan kolmannen osapuolen riskienhallintaa. Hänen johdossaan yritys saavutti nopeasti markkinoiden hyväksynnän ja laajemman asiakaskunnan, mikä suuntasi yrityksen pitkäaikaiseen menestykseen.

Aiemmin Abel oli globaali pääjohtaja Thomson Reutersin 5,5 miljardin dollarin rahoitusosastolla, joka palvelee 40 000 asiakasta yli 100 maassa. Hänen keskittymisensä kasvumahdollisuuksiin, resurssien allokointiin, liiketoiminnan yksinkertaistamiseen ja siirtyminen tuotekeskeisyydestä asiakaskeskeiseen liiketoimintaan johtivat lisääntyneeseen orgaaniseen kasvuun ja merkittävään tuottojen lisääntymiseen. Ennen rooliaan rahoitusosastolla Clark johti 1,8 miljardin Marketplace-kauppajärjestelmäliiketoimintaa, jolloin hän johti globaalin valuuttaliiketoiminnan muutosta ja uudelleensijoitusta markkinajohtajuuden ja kestävän kasvun saavuttamiseksi. Aiemmin hän oli Thomson Reuters Corporationin strategiajohtaja ja johtokunnan jäsen.

Abelilla on MBA-tutkinto London Business Schoolista ja ylempi insinööritutkinto Southamptonin yliopistosta, Englannista.
Prasant Gondipalli
Varatoimitusjohtaja/talousjohtaja
Prasant Gondipallilla on yli 15 vuoden kokemus laskentatoimesta ja rahoituksesta konsultointi- ja yritysmaailmassa. Talousjohtajana hän vastaa Cisionin rahoitus- ja laskentatoiminnoista.

Ennen Cisionia Gondipalli oli Platinum Equityn Senior Vice President of Portfolio Operations. Hän oli myös Key Energy Servicesin Senior Vice President Transformation ja BlueLine Rentalin Vice President, Corporate Controller/Treasurer/Business Transformation. Ennen siirtymistään yhtiöihin Gondipalli työskenteli Alvarez & Marsalilla rakenneuudistusten parissa.

Gondipalli on CPA-sertifioitu tilintarkastaja ja suoritti BBA-tutkintonsa Emoryn yliopistossa. Hän asuu vaimonsa ja lastensa kanssa Chicagossa.
Nicole Guillot
President, EMEIA, Canada & LatAm
Nicole Guillot on Cisionin President, EMEIA, Canada & Latam. Roolissaan hän johtaa Cisionin kaiken tulevan ja lähtevän sisällön maailmanlaajuista strategiaa sekä Kanadan ja Latinalaisen Amerikan operatiivisia ja strategisia toimia. Nicolen ura on kulkenut kaikkien uutis- ja tietoalan eri liiketoiminta-alueiden poikki. Hän on toiminut Kanadassa yritysjohtajana ja ensisijaisena edustajana vuodesta 2016 asti. Ennen kuin Cision osti Canada Newswiren (PR Newswiren kautta), Nicole oli Canada Newswiren toimitusjohtaja. Hän aloitti työnsä tässä tehtävässä vuonna 2013, toimittuaan kaksi vuotta PR Newswiressa nimikkeellä Senior Vice President, Global Products.

Nicolea kiinnostaa erityisesti työ, joka uudistaa niitä tapoja, joilla jakelemme ja kulutamme sisältöä digitalisissa ympäristöissä. Hänen painopisteensä on päätöksenteon pohjaksi kelpaavaa tietoa tuottavassa analytiikassa.

Nicole on valmistunut Ottawan yliopistosta ja toimii Ontarion Torontossa.
Paul Dumas
Henkilöstöpäällikkö
Paul Dumas toimii Cisionin henkilöstöpäällikkönä, ja hän on vastuussa Cisionin globaalin henkilöstöstrategian toteuttamisesta. Dumas on työhön osallistuva henkilöstöpäällikkö, jonka intohimo on kehittää työkulttuuria ja tarkoitusta, joka sitouttaa henkilöstöä voimakkaasti.

Dumas’lla on ollut uransa aikana useita ylemmän toimihenkilön paikkoja henkilöstöhallinnossa ja viime vuosina hän on toiminut henkilöstöpäällikkönä Fiserv, Inc:llä ja US Anesthesia Partnersilla. Fiservin palveluksessa Paul otti käyttöön muodollisia monimuotoisuus- ja osallisuuskäytäntöjä, paransi työntekijöiden sitoutuneisuutta ja kehitti osaamisenhallintajärjestelmiä. Paul keskittyy voimakkaasti tehokkaiden rekrytointiprosessien kehittämiseen, osaamisen kehittämiskäytäntöihin, muutoksenhallintaan ja työntekijöiden sitouttamisstrategioihin. Hän on kokenut liiketoiminnan johtaja ja lisäksi menestynyt henkilöstöjohtaja, joka on myös ollut kolme viimeisintä vuotta menestyksekkään start-up-yrityksen, Workpays’n operatiivinen johtaja.

Paulilla on maisterin tutkinto henkilöstöhallinnon ja organisaatiokehityksen aloilta San Franciscon yliopistosta ja luonnontieteiden kandidaatin tutkinto Johnson & Wales -yliopistosta.
Tim Moylan
Chief Revenue Officerin
Tim aloitti Cisionilla vuonna 2020 Chief Revenue Officerin tehtävässä kiihdyttääkseen yrityksen kasvua maailmanlaajuisesti. Hän on kokenut ohjelmistojohtaja, ja hän on toiminut johtajana kaikilla tärkeillä globaaleilla alueilla. Tim suhtautuu intohimoisesti ihmisten tukemiseen heidän potentiaalinsa maksimoimiseksi, ja hänen vahva ansioluettelonsa osoittaa tasaista suorituskykyä sekä pörssinoteeratuissa että yksityisissä yrityksissä.  

Viimeksi Tim työskenteli C3.ailla johtaen laajentumista Aasian ja Tyynenmeren alueelle. Sitä ennen hän oli HP Softwaren ja Micro Focusin fuusion seurauksena multimiljardiyritykseksi kasvaneen Micro Focus Americasin hallintoneuvoston puheenjohtaja. Tim on toiminut johtotehtävissä SAP:lla, Inforilla ja Manugisticsilla. Ennen ohjelmistouraansa Tim oli Australian armeijan upseeri.

Tim on valmistunut Royal Military College Duntroonista Australiassa ja hänellä on sekä humanististen tieteiden kandidaatin että kauppatieteiden maisterin tutkinto Uuden Etelä-Walesin yliopistosta.
Heather Bunyard
Tietohallintojohtaja
Heather Bunyard tuli Cisionille vuonna 2021 tietohallintojohtajan tehtävään, jota hän hoitaa yli 25 vuoden IT-johtamisen tuomalla kokemuksella. Hän vastaa koko yrityksen kattavasta teknologiasta hyödyntäen innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja tuottamaan erinomaisia kokemuksia työntekijöillemme ja asiakkaillemme.

Ennen Cisionia Heather toimi tietohallintojohtajana Global Experience Specialists -yhtiössä, jossa hän määritteli ja johti sen teknologian visiota ja digitaalista muutosta. Aiemmin hän toimi salkunhoitajana osana Amgenin täyden potentiaalin ohjelmaa. Heather aloitti teknologiauransa General Electricillä useissa eri johtotehtävissä GE Capitalissa, GE Lightingissa ja GE Healthcarella.

Heatherilla on ylempi korkeakoulututkinto tietojärjestelmien alalta Drexel Universitystä ja kauppatieteiden kandidaatin tutkinto Pennsylvania State Universitystä.
Jay Webster
Tuotejohtaja
Tuotejohtajana Jay johtaa innovatiivisen tuotesuunnitelman toteuttamista varmistaakseen, että Cision toimittaa asiakkailleen luottavaisin mielin ja mittakaavassa.

Jay Webster tuo yli 25 vuoden kokemuksen johtajana adtech-, martech- ja suorituskykymarkkinoinnissa. Ennen Cisionia Webster toimi Valassis Communicationsin tuote- ja suunnittelutoiminnan ESVP: nä, missä hän johti perinteisen mediayhtiön menestyksekästä muutosta digitaaliaikaan. Lisäksi johtajuus sisältää: Perustaja ja toimitusjohaja Select Energyssä; Sharethrough-tuotepäällikkö; divisioonan varapääjohtaja, Neustar; tuotejohtaja Quovassa; Lyijyntuotannon GM Yahoo!:ssa; suorituskykymarkkinoinnin GM; teknologiajohtaja BlueLithiumissa, suunnittelupäällikkö Adteractive, Inc: ssä; ja Fathom Onlinen toimitusjohtaja ja teknologiajohtaja.

Jay viettää vapaa-aikaa muusikkona ja musiikkikoulutuksen puolustajana, palvellen Little Kids Rockin hallituksessa yli vuosikymmenen ajan, ja hän on kilpailukykyinen maastopyöräilijä.
Tobias Speckbacher
Teknologiajohtaja
Ennen Cisionille tuloa hän oli tekniikan ylempi varajohtaja Valassisissa. Aiemmin Tobias kanssaperusti Truvien (jonka PayPal osti), toimi nousevien teknologioiden varajohtajana Quovassa (jonka Neustar osti) sekä tekniikkajohtajana PayPalilla. Hänen nimissään on useita patentteja, ja hänellä on myös sähkötekniikan tutkinto Hoehere Technische Lehr (HTL) und Versuchsanstalt -insinööritieteiden korkeakoulusta.

Tobias viettää vapaa-aikaansa kaksostyttöjensä kanssa, patikoiden ja leijalautaillen.
Ulrik Larsen
Head of Falcon
Ulrik Larsen on Cisionin Head of Falcon. Tässä tehtävässä hän hyödyntää kokemustaan Falcon.io-yhtiön toimitusjohtajana vahvistaakseen Cisionin asemaa sosiaalisen median hallinnan johtajana viestinnässä.

Larsenilla on kaksi vuosikymmentä kokemusta liiketoiminnasta markkinoinnin ja teknologian välisellä rajapinnalla. Tekniikan puolella hän toimi yhtenä Oraclen konsulttitiimin nuorimmista insinööreistä. Myöhemmin hän rakensi pienellä tiimillä maailmanlaajuisen yhteisöalustan NetDoctor.comiin. Tämän kokemuksen avulla hän oli alusta asti mukana perustamassa skandinaavista sosiaalista verkostoa, jonka mediakonserni JP/Politiken lopulta osti.

Sen jälkeen Larsen oli mukana perustamassa pientä teknologiakonsulttitoimistoa, joka työskentelee johtavien brändien ja toimistojen kanssa. Kasvatettuaan sen asiakaspohjaa, teknologiapinoa ja henkilöstöä hän johti oheisyritystä, jonka alkuperä oli sosiaalisen median hallintatuotteessa, josta tuli lopulta nykyään Cisioniin kuuluva Falcon.io.
Michael Laxineta
Head of Global Insights
Michael Laxineta otti vastaan Cisionin Head of Global Insightsin tehtävät vuonna 2020 toimittuaan Bulletin Intelligencen presidenttinä. Laxineta liittyi Bulletin Intelligenceen vuonna 2013 vastattuaan sitä ennen Bulletin Healthcare ja Bulletin Media -tytäryhtiöistä, jotka toimittavat päivittäin tärkeitä tiedotteita yli miljoonalle maan johtavien järjestöjen, kuten esimerkiksi American Medical Associationin, jäsenelle.

Laxineta aloitti uransa sanomalehtijulkaisutoiminnassa ja on sittemmin toiminut johtotehtävissä markkinoiden johtavissa yrityspalveluissa ja sisältömarkkinointiyrityksissä. Näissä tehtävissä hän keskittyi useiden eri toimialojen asiakkaille tarjottuihin kehittyneisiin ja innovatiivisiin räätälöityihin ratkaisuihin.

Laxinetalla on maisterintutkinto Pennsylvanian yliopiston Wharton School of Business- ja School of Engineering -korkeakouluista ja liiketalouden kandidaatintutkinto Etelä-Kalifornian yliopiston Marshall School of Business -korkeakoulusta.
Sijaintimme

Cision Finland Oy

Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki
Puhelin: +358 20 786 2590

Pääkonttori
130 E Randolph Street, 7th Floor
Chicago, IL 60601
Puhelin: +1 866 639 5087

Materiaalipankki
Median yhteyshenkilö

Sanna Kurkela
Country Manager
+358 50 595 4686
sanna.kurkela@cision.com

Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo