Näkyvyyttä tiedotteellesi yrityksesi tarpeiden mukaan.

Palvelun sisältö

Tehokasta näkyvyyttä kertajakelulla

Cisionin kertajakelupalvelu on tehokas ja vaivaton tapa saada yrityksesi uutiselle kattavaa näkyvyyttä ilman vuosisopimusta. Voit valita valmiiden medialistojen lisäksi jakeluusi mm. Kauppalehti Online -verkkokanavan sekä lisätä mukaan tiedotteesi näkyvyyttä kasvattavia liitteitä, kuten kuvia ja videoita.

Pyydä esittely

Kotimaan kertajakelu

• Sähköpostijakelu räätälöityjen jakelulistojen perusteella toimittajien henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin sekä toimitusten yleisiin sähköposteihin.

• Tarpeidesi mukaan tehdyt jakelu- ja kohderyhmälistat aihealueiden tai maantieteellisen sijainnin perusteella kohdennettuna.

• Tedotteen verkkojulkaisu Cision News -sivustolla,

• Tiedoteanalytiikan (avausprosentit, Cision News -kävijät, somejaot) ja kehitysehdotusten läpikäynti puhelinpalaverina

• Lisäpalveluna julkaisu Kauppalehden ja Taloussanomien etusivulle. Hanki tiedotteellesi lisänäkyvyyttä ja kasvata viestin saamaa julkisuutta taloudesta ja yhteiskunnasta kiinnostuneiden lukijoiden parissaKL NYT -palvelussa ja Taloussanomat Premium -kanavassa.

Kansainvälinen kertajakelu

• Kattava sähköpostijakelu (toimittajien henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ja yleiset toimitusosoitteet) räätälöityjen jakelulistojen perusteella

• Räätälöidyt jakelu- ja kohderyhmälistat aihealueiden (esim. talous-, teknologia-, auto- tai ruokatoimittajat) tai maantieteellisen sijainnin perusteella (esim. Saksa, UK, USA) eri kieliversiot huomioiden

• Tiedotteen julkaisu Cision News -sivustolla kieliversiot huomioiden

• Tiedoteanalytiikan (avausprosentit, Cision News -kävijät, some-jaot) ja kehitysehdotusten läpikäynti puhelinpalaverina

• Lisäpalveluna kattava wire-jakelu kansainvälisten uutistoimistojen toimitusjärjestelmiin (esim. AP, PA, AFP) ja kansainvälisten uutissivustojen verkkosivuille (esim. Reuters, Bloomberg, Yahoo Finance)

Kaikki hinnat alv. 0 %, maksuehto 30 pv. Aikataulujen puolesta pyydän huomioimaan, että tarvitsemme kaikki tiedotemateriaalit jakelua edeltävänä työpäivänä klo 12 mennessä. Materiaalit toimitetaan meille CisionPoint-verkkopalvelun kautta ja Cision huolehtii jakelun toteuttamisesta asiakkaan puolesta sovittuna ajankohtana.

Pyydä esittely

Cision PR Newswire

Cisionin PR Newswiren avulla voit lähettää lehdistötiedotteet nopeasti ja tehokkaasti yhteen viestintäalan kattavimmista maailmanlaajuisista jakeluverkostoista.

Hyvä tavoittavuus ja kohdennettavuus

· Tavoita kohderyhmäsi maailmanlaajuisesti, katamme yli 170 maata

· Julkaise juttusi yksinoikeudella PR Newswire for Journalists -uutishuoneessamme, jossa on yli 36 000 aktiivista toimittajaa.

· Jakeluverkostossamme on yli 8 000 kumppanisivustoa eri toimialoilta. Tavoita maailman johtavat uutistoimistot sekä valtakunnallinen-, alueellinen- ja ammattimedia, mukaan lukien päivä- ja taloussanomalehdet, aikakauslehdet, verkkolehdet sekä radio- ja televisioasemat.

Luotettava ja arvostettu

· Toimittajat ja bloggaajat ovat arvioineet meidät luotettavimmaksi lehdistötiedotteiden lähteeksi.

· Autamme sinua räätälöimään wire-lähetyksesti markkinoiden ja alueellisen yleisön tarpeiden mukaan.

· Tavoitat kohderyhmäsi ja kohdemarkkinasi paremmin käyttämällä paikallista kieltä. Toimituskumppanimme kääntävät viestisi yli 40 kielelle

Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo