Cisionin palveluiden avulla yritykset ja organisaatiot voivat tiedottaa tärkeille kohderyhmilleen ESG-asioista nopeasti ja kohdennetusti.

Kohdennettua lehdistötiedottamista ESG-asioista

Environmental, Social and Governance (ESG) auttaa määrittelemään yrityksen arvon tarinankerronnan ja avoimuuden avulla. Osakkeenomistajat, työntekijät ja asiakkaat ovat kaikki mukana ESG:n kaikissa osa-alueissa, joten ESG-viestin välittäminen oikealle kohderyhmälle on ratkaisevan tärkeää suhteiden luomiseksi kaikkiin sidosryhmiin. Cisionin laaja verkosto ESG-aiheisia medioita, toimittajia ja vaikuttajia mahdollistaa sen, että ESG-tiedotteesi tavoittavat oikean yleisön ja auttavat sinua samalla tuomaan avoimuutta ja lisäarvoa yrityksellesi. 
Ota yhteyttä

Joustavat ja kattavat mediaseurannan ratkaisut myös ESG:n seurantaan

ESG-kysymykset ovat yhä tärkeämpiä toimialasta riippumatta. Cisionin nykyaikainen, skaalautuva ja joustava mediaseuranta helpottaa kestävän kehityksen viestinnän jokaista vaihetta. Cisionin seurantapalvelun avulla voit jatkuvasti seurata toimialasi ajankohtaisia aiheita ja toteuttaa entistä parempaa kestävän kehityksen viestintää. 

Syvällisempi tieto merkitsee parempaa ymmärrystä päätöksenteon tueksi

ESG-raportoinnin avulla yritykset voivat tukea omia kestävyystavoitteitaan. Cision tarjoaa joukon raportointi- ja tiedotusratkaisuja. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään paremmin, miten kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuun toimenpiteet toimivat markkinoilla ja mihin toimenpiteisiin heidän tulisi panostaa tulevaisuudessa. Autamme asiakkaitamme säästämään aikaa tietojen keräämisessä ja raportoinnissa, jolloin aikaa jää enemmän benchmarkkaukseen, kestävän kehityksen strategiaan ja täytäntöönpanoon.
Ota yhteyttä

Tehokas kriisiviestintä

Cisionin palvelut mahdollistavat nopean reagoinnin kriisin tai suuren mediatapahtuman kaikissa vaiheissa. Voit luottaa reaaliaikaisiin hälytyksiimme, jotka huomaavat poikkeamat ja ilmoittavat sinulle, kun kriisi uhkaa. Käytä mediatietokantaamme ja jakelupalveluamme lehdistötiedotteiden luomiseen ja kohdentamiseen asianmukaisille mediakontakteille. Voit luoda omia raporttejasi tai hyödyntää data-analyytikoitamme Cision Insight-tiimissämme.

Lisää tietoa ESG-palvelusta

Optimoi ESG-viestintäsi nyt ja tutustu Cisionin ESG-palveluihin.