Uutishuoneen avulla julkaiset tiedotteet samanaikaisesti toimittajille ja yrityksesi kotisivuilla

Uutishuone kotisivuillesi

Räätälöitävän ja omille verkkosivuille integroidun uutishuonepalvelun avulla kokoat uutisesi yhteen helposti hallinnoitavaan paikkaan ja ohjaat kävijäliikennettä omille kotisivuillesi. Voit julkaista yhdellä klikkauksella tiedotteesi sekä toimittajille että kotisivuillasi. Valitse helppokäyttöinen valmis malli tai räätälöi kokonaan oman makusi mukainen uutishuone – päätät itse sekä sisällöstä että ulkoasusta.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin räätälöimme yhdessä juuri teille sopivan ratkaisun!

Aloita uutishuoneen käyttö

Miksi oma uutishuone?

Enemmän SEO-sisältöä verkkosivuillanne

Julkaisemalla lehdistötiedotteet myös kotisivuillanne houkuttelet orgaanista liikennettä sivustollenne. Relevantit ja sisältörikkaat päivitykset saavat sivuston sijoittumaan korkeammalle hakukoneiden tuloksissa. Kun sijoitat uutishuoneen verkkosivuillenne, voit julkaista SEO-optimoituja sisältöjä kotisivullanne vain yhdellä klikkauksella.

Brändisi mukainen ilme

Ohjaamalla liikennettä omalle kotisivullenne uutishuoneen kautta, voit tehokkaasti kontrolloida omaa ilmettäsi ja yrityksenne narratiivia. Uutishuoneessa yrityksenne voi hallinnoida ja muotoilla viestin visuaalista ilmettä täysin itsenäisesti.

Kasvata luottamusta

Räätälöity uutishuone omilla kotisivuillanne auttaa kasvattamaan yleisön luottamusta tiedotteitanne ja viestintäänne kohtaan. Oma uutishuone toimii viestintänne tukikohtana ja tarpeen mukaan voitte lisätä muuhun viestintäänne linkin uutishuoneeseenne. Lisäksi jopa seitsemän kymmenestä journalistista tutkii yrityksen kotisivut ennen tiedotteeseen tarttumista.

Ominaisuudet, jotka tekevät uutishuoneestasi täydellisen

Pörssiyhtiöden kannattaa täydentää verkkoratkaisujamme osakekurssitiedolla ja osakkeenomistajarakenteen näyttämisellä sekä tarjoamalla mahdollisuutta tilata tiedotteita. Verkkosivukävijöillä, sidosryhmillä ja osakkeenomistajilla on näin helppo löytää etsimänsä tiedot suoraan verkkosivuiltanne.

Uutishuone Cision Newsiin

Jos uutishuone omilla kotisivuillanne tuntuu tarpeettomalta tai jos tavoittelet vieläkin suurempaa näkyvyyttä, tarjoamme kaikille asiakkaillemme myös oman uutishuoneen Cision Newsiin. Muun muassa toimittajat, analyytikot ja vaikuttajat hyödyntävät Cision Newsiä etsiessään kiinnostavia uutisia. Uutishuone Cision Newsiin sisältyy kaikkiin paketteihimme.

Haluatko tietää lisää uutishuonepalveluistamme?

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.