Saat käyttöösi 850 000+ kontaktia, media ja mahdollisuutta ja yli miljardi sosiaalisen median profiilia markkinoiden suurimman mediatietokannan avulla.

Markkinoiden suurin mediatietokanta

Saat markkinoiden suurimman mediatietokannan, josta löydät helposti toimittajien, toimitusten ja vaikuttajien yhteystiedot Suomessa ja maailmalla. Meillä on nyt myös Instagramin ja YouTuben profiilien yhteystiedot, jotka auttavat sinua löytämään kohdeyleisösi luo.
Pyydä esittely

Yksityiskohtaiset ja informaatiiviset profiilit

Käytä tarkennettuja hakutoimintojamme nähdäksesi, mitkä vaikuttajat ja media vaikuttavat parhaiten kohdeyleisöösi. Voit esimerkiksi nähdä, mistä kyseinen kontakti puhuu sosiaalisessa mediassa, mistä hänen seuraajansa ovat kiinnostuneita, sekä ehdotuksia muista samankaltaisista yhteyshenkilöistä.
Pyydä esittely

Käytä valmiita listojamme tai luo omia listojasi

Kun olet löytänyt oikeat yhteystiedot, voit tallentaa ne myöhempää käyttöä varten. Voit tehdä tämän luomalla omia medialistoja, mutta voit myös käyttää Cisionin valmiiksi laadittuja toimituksellisia listoja. 

Voit tämän lisäksi tallentaa tekemäsi haut myöhempää käyttöä varten. Näin voit olla varma, että listasi pysyvät ajan tasalla.

Pyydä esittely

Lähetä tarjouspyyntö

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.