Patrik Pihlman

Country Manager (Interim)
Patrik pitää työssään erityisesti vaativien projektien toteutuksesta ja haastavien ongelmien ratkaisemisesta. Patrikilla on työkokemusta monikulttuurisista ympäristöistä, joten työskentely kansainvälisestikin toimivien asiakasyritysten kanssa sujuu vaivatta. Vapaa-ajallaan energinen Patrik nauttii pyöräilystä, pyramidibiljardista ja grillauksesta.
Puhelin: +358 400 513 409


Heikki Hämäläinen

Head of Account Management
Heikki viihtyy asiakasrajapinnassa ja on aina valmis auttamaan yrityksiä viestinnän kehittämisessä. Heikillä on usean vuoden kokemus media-alalta ja asiakkuuksista eri toimialoilta. Heikki viihtyy lenkkeilyn ja matkustelun ohella uusien teknologioiden parissa.
Puhelin: +358 40 342 4392


Maija Rinneheimo

Key Account Manager
Modernista viestinnästä innostuva Maija toimii asiakasrajapinnassa, vastuualueinaan uusasiakashankinta sekä olemassaolevien asiakkuuksien ylläpito. Vapaa-ajalla Maijaan voi törmätä lenkkipoluilla tai kuntosalilla.
Puhelin: +358 50 430 1944


petra kilpinen

Petra Kilpinen

Key Account Manager
Petran työtehtäviin kuuluu olemassa olevien asiakkaiden ylläpito sekä uusasiakashankinta. Sosiaalisena persoonana Petra nauttii uusien ihmisten kohtaamisista ja kontaktien luonnista. Petralla on usean vuoden tausta pitkien asiakassuhteiden ylläpidosta tapahtuma-alalta. Petra tekee asiakkaiden menestyksen eteen kaikkensa eikä pelkää haasteita. Vapaa-ajan Petra kuluttaa mieluiten matkustelemalla, koiran kanssa lenkkeilemällä tai ystävien kanssa ulkona hyvin syöden. Lumilautailu sekä juokseminen ovat lähellä sydäntä.
Puhelin: +358 50 356 4846


Iina Toivio

Head of New Business
Iinan vastuulla on uusiasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen. Iina innostuu uusista kontakteista ja erilaisista ihmisistä. Kokemusta Iinalle on kertynyt myynnistä ja asiakkuushallinnasta tapahtuma-alalla. Vapaa-ajalla Iinan löytää salilta sekä hyvän ruoan ja juoman parista. Iina intohimona ovat myös muotiblogit ja matkustelu.
Puhelin: +358 40 450 3182


Veera Nuru

Account Manager
Veera vastaa Cisionilla uusasiakashankinnasta. Aikaisempaa myynnin kokemusta Veeralle on kertynyt mm. henkilöstöetuuksien parista. Luovaa kirjoittamista, uintia ja laulamista harrastava Veera on kotoisin Suomen Etelästä. Aina energinen Veera ei pelkää haasteita ja uskoo siihen, että kova työ palkitaan aina.
Puhelin: +358 40 822 9020


hannu-pekka komonen

Hannu-Pekka Komonen

Account Manager
Hannu-Pekka vastaa Cisionilla uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien ylläpidosta. Aiemmin Hannu-Pekka on työskennellyt mm. media-alan startupissa, kansainvälisessä urheilualan yrityksessä ja Suomen suurlähetystössä Latviassa. Hannu-Pekalla on monipuolista kokemusta myynnistä, asiakkuudenhallinnasta sekä viestinnän tekemisestä ja suunnittelusta. Vapaa-ajalla Hannu-Pekka harrastaa mm. jalkapalloa ja sulkapalloa sekä seuraa aktiivisesti uutisia ja yhteiskunnallista keskustelua.
Puhelin: +358 50 550 7733


Miko Mäenpää

Account Manager
Mikolla on monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta ja B2B-myynnistä ja hän vastaa Cisionilla uusasiakashankinnasta. Miko on aina valmiina ylittämään asiakkaidensa odotukset eikä jätä kiveäkään kääntämättä oikeaa ratkaisua hakiessaan. Kansainvälinen tausta on hionut Mikon suhtautumista muutoksiin ja hän kokeekin mukautumiskykynsä olevan yksi suurimmista vahvuuksistaan. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja lukemista. Miko on kiinnostunut useista teemoista kuten muutosjohtamisesta, psykologiasta ja historiasta. Tiedonjanoisena tyyppinä, Miko haluaa myös koko ajan olla kartalla globaalin pelikentän muutoksista niin bisneksen kuin politiikankin saralla.
Puhelin: +358 40 845 2694


Hannu Pitkänen

EMEA Digital Marketing Insights Executive
Digistä intoileva ja teknologiasta kiinnostunut Hannu vastaa Cisionin kansainvälisen markkinoinnin raportoinnista ja analysoinnista sekä Suomen viestinnästä. Hannu näkee viestinnän tulevaisuuden monikanavaisena ja statistiikkaan pohjautuvana. Aikaisemmin Hannu on työskennellyt pörssiyrityksessä sekä tapahtuma-alalla. Vapaa-ajalla Hannu liikkuu monipuolisesti, lukee kirjoja ja opettelee uusia asioita sekä taitoja.
Puhelin: +358 400 800 276


Teppo Pasonen

Customer Success Manager
Teppo nauttii haasteista ja on aina valmis laittamaan itsensä täysillä likoon. Tepon asiakaslähtöisyys ja periksiantamaton luonne takaavat tyytyväisen asiakaskokemuksen. Koulutustaustaa Tepolta löytyy seka kaupalliselta että teknilliseltä puolelta. Aiempaa työkokemusta Tepolle on kertynyt muun muassa projektien hallinnasta. Vapaa-ajallaan Teppo nauttii matkustelusta, koiran kanssa ulkoilusta sekä perhokalastuksesta.

Puhelin +358 40 772 1041


Sarina Pohjasto

Customer Support Specialist
Sarina toimii Cisionilla asiakkaiden apuna ja tukena, ottaen heidän kysymykset ja ongelmat omakseen. Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä löytyy eri toimialoilta. Vapaa-aika kuluu puolison ja pienen pojan kanssa perhe-elämää viettäen.

Puhelin: 020 786 2590


Ville Punsar

Research & Customer Support Specialist
Ville työskentelee Cisionin asiakkuushallintatiimissä mediatietokannan parissa. Viestintä- ja mediaseuranta-alalla opiskeluajoista lähtien viihtynyt Ville viettää vapaa-aikaansa jäähallilla divarikiekkoilun parissa. Muita kiinnostuksen kohteita ovat matkailu, kirjallisuus ja kielentutkimus.

Puhelin: 020 786 2590


Johanna Englund

Research Specialist
Johanna päivittää Suomen suurinta mediatietokantaa ja avustaa asiakaspalvelu- ja projektitöissä. Johannalla on kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä. Hän on asunut ja työskennellyt Lontoossa ja Torontossa markkinatutkimus- ja viestintäyrityksissä. Vapaa-ajallaan Johanna matkustelee, lenkkeilee ja seuraa uutisia ja maailman tapahtumia.

Puhelin: 020 786 2590


Ville Rantala

Research Specialist
Ville työskentelee Cisionilla Research Specialistina. Hän vastaa Suomen suurimman mediatietokannan päivittämisestä. Vapaa-aikansa Ville kuluttaa kirjoittamalla gradua, opiskelemalla aktiivisesti kieliä ja pelailemalla puistofutista.

Puhelin: 020 786 2590


Mikko Damskägg

Research Specialist
Mikko päivittää Suomen suurinta mediatietokantaa ja avustaa kaikessa mahdollisessa. Aikaisempaa työkokemusta on Mikolle kertynyt mm. Ulkoministeriöstä ja valtiotieteen maisterin tutkinto on vain loppukiriä vailla. Vapaa-ajallaan Mikko seuraa maailman menoa, lukee kirjoja ja kävelee ympäriinsä, joko metsässä tai Helsingin kaduilla.

Puhelin: 020 786 2590


Suvi Honkanen (vanhempainvapaalla)

Customer Service Lead
Muun muassa asiakastuesta sekä laskutuksesta vastaava Suvi on asiakkaidemme tuki ja turva CisionPoint-käyttökysymyksissä. Viestinnän digitalisaatio kuuluu Suvin ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiin ja hän odottaakin suurella mielenkiinnolla mitä jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva monikanavaisuus on vaikkapa viiden vuoden kuluttua. Vapaa-ajan harrastuksista rakkaimmat ovat bloggaaminen, kodin sisustus, edellä mainitut yhdistettynä, kuntosalihommat sekä aviomiehen ja koiran kanssa ulkoilu.

Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo