Yhteystiedot

sanna kurkela

Sanna Kurkela

Country Manager

Puh: +358 50 595 4686


Heikki Hämäläinen

Head of Account Management
Heikki viihtyy asiakasrajapinnassa ja on aina valmis auttamaan yrityksiä viestinnän kehittämisessä. Heikillä on usean vuoden kokemus media-alalta ja asiakkuuksista eri toimialoilta. Heikki viihtyy lenkkeilyn ja matkustelun ohella uusien teknologioiden parissa.
Puhelin: +358 40 342 4392


Maija Rinneheimo

Key Account Manager
Modernista viestinnästä innostuva Maija toimii asiakasrajapinnassa, vastuualueinaan uusasiakashankinta sekä olemassaolevien asiakkuuksien ylläpito. Vapaa-ajalla Maijaan voi törmätä lenkkipoluilla tai kuntosalilla.
Puhelin: +358 50 430 1944


petra kilpinen

Petra Kilpinen

Key Account Manager
Petran työtehtäviin kuuluu olemassa olevien asiakkaiden ylläpito sekä uusasiakashankinta. Sosiaalisena persoonana Petra nauttii uusien ihmisten kohtaamisista ja kontaktien luonnista. Petralla on usean vuoden tausta pitkien asiakassuhteiden ylläpidosta tapahtuma-alalta. Petra tekee asiakkaiden menestyksen eteen kaikkensa eikä pelkää haasteita. Vapaa-ajan Petra kuluttaa mieluiten matkustelemalla, koiran kanssa lenkkeilemällä tai ystävien kanssa ulkona hyvin syöden. Lumilautailu sekä juokseminen ovat lähellä sydäntä.
Puhelin: +358 50 356 4846


Iina Toivio-Kaila

Head of New Business
Iinan vastuulla on uusiasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen. Iina innostuu uusista kontakteista ja erilaisista ihmisistä. Kokemusta Iinalle on kertynyt myynnistä ja asiakkuushallinnasta tapahtuma-alalla. Vapaa-ajalla Iinan löytää salilta sekä hyvän ruoan ja juoman parista. Iina intohimona ovat myös muotiblogit ja matkustelu.
Puhelin: +358 40 450 3182


Jesper Enegren

Account Manager
Jesper vastaa Cisionilla uusasiakashankinnasta ja on työskennellyt aiemmin mm. B2B-myynnin puolella startupissa. Uudet kontaktit ja ihmiset ovat aina tervetulleita, joiden ansiosta Jesper viihtyy uusasiakaskentällä kuin kotonaan. Hän nauttii uusista haasteista olkoot ne kuinka suuria tahansa. Vapaa-ajallaan hän viihtyy parhaiten koripallon parissa, mutta purjehdus ja uudet teknologiat ovat myös lähellä sydäntä.
Puhelin: +358 40 869 7665


Miko Mäenpää

Account Manager
Mikolla on monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta ja B2B-myynnistä ja hän vastaa Cisionilla uusasiakashankinnasta. Miko on aina valmiina ylittämään asiakkaidensa odotukset eikä jätä kiveäkään kääntämättä oikeaa ratkaisua hakiessaan. Kansainvälinen tausta on hionut Mikon suhtautumista muutoksiin ja hän kokeekin mukautumiskykynsä olevan yksi suurimmista vahvuuksistaan. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja lukemista. Miko on kiinnostunut useista teemoista kuten muutosjohtamisesta, psykologiasta ja historiasta. Tiedonjanoisena tyyppinä, Miko haluaa myös koko ajan olla kartalla globaalin pelikentän muutoksista niin bisneksen kuin politiikankin saralla.
Puhelin: +358 40 845 2694


Patrik Pihlman

Head of Operations
Patrik pitää työssään erityisesti vaativien projektien toteutuksesta ja haastavien ongelmien ratkaisemisesta. Patrikilla on työkokemusta monikulttuurisista ympäristöistä, joten työskentely kansainvälisestikin toimivien asiakasyritysten kanssa sujuu vaivatta. Vapaa-ajallaan energinen Patrik nauttii pyöräilystä, pyramidibiljardista ja grillauksesta.
Puhelin: +358 400 513 409


Teppo Pasonen

Setup & Project Manager
Teppo nauttii haasteista ja on aina valmis laittamaan itsensä täysillä likoon. Tepon asiakaslähtöisyys ja periksiantamaton luonne takaavat tyytyväisen asiakaskokemuksen. Koulutustaustaa Tepolta löytyy seka kaupalliselta että teknilliseltä puolelta. Aiempaa työkokemusta Tepolle on kertynyt muun muassa projektien hallinnasta. Vapaa-ajallaan Teppo nauttii matkustelusta, koiran kanssa ulkoilusta sekä perhokalastuksesta.

Puhelin +358 40 772 1041


Ville Rantala

Customer Success Manager
Ville työskentelee Cisionilla Customer Success Managerina. Hän vastaa Cisionilla mediaseurantaan ja PR-tiedottamiseen liittyvistä asiakasprojekteista. Vapaa-aikansa Ville kuluttaa opiskelemalla aktiivisesti kieliä ja pelailemalla puistofutista.

Puhelin: +358 45 237 5240


Sarina Pohjasto

Customer Support Specialist
Sarina toimii Cisionilla asiakkaiden apuna ja tukena, ottaen heidän kysymykset ja ongelmat omakseen. Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä löytyy eri toimialoilta. Myös laskutuskysymykset voi ohjata hänelle.

Puhelin: 020 786 2590


Iida-Emilia Lehtonen

Marketing Communications Executive
Iida vastaa Cision Finlandin viestinnästä ja markkinoinnista. Hänen vastuulleen kuuluvat muun muassa digimarkkinointi, uutiskirjeet ja blogikirjoitukset. Vapaa-ajallaan Iida viihtyy kuntosalilla ja lenkkipolulla koiransa kanssa.

Puhelin: 040 707 0403


Lotta Lustig

Aina utelias elämänmatkailija, joka nauttii luonnosta, moottoripyöräilystä ja hyvästä ruuasta. Lukee mielellään psykologiasta, tähti- ja lääketieteestä. Viimeistelee tietojenkäsittelyopintojaan digitaalisiin palveluihin erikoistuen. Laulaa, kunhan kukaan ei kuule. Bändissä valitsee rummut.


Suvi Honkanen (vanhempainvapaalla)

Customer Service Lead
Muun muassa asiakastuesta sekä laskutuksesta vastaava Suvi on asiakkaidemme tuki ja turva CisionPoint-käyttökysymyksissä. Viestinnän digitalisaatio kuuluu Suvin ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiin ja hän odottaakin suurella mielenkiinnolla mitä jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva monikanavaisuus on vaikkapa viiden vuoden kuluttua. Vapaa-ajan harrastuksista rakkaimmat ovat bloggaaminen, kodin sisustus, edellä mainitut yhdistettynä, kuntosalihommat sekä aviomiehen ja koiran kanssa ulkoilu.

Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo