Median yhteyshenkilö

Patrik Pihlman
Country Manager (Interim)
+358 400 513 409
patrik.pihlman@cision.com

Mitä teemme

Cision on viestintäalan johtava ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut palvelevat viestinnän ammattilaisia maailmanlaajuisesti. Cision tarjoaa alan kattavimmat tiedottamisen, sosiaalisen median hallinnoinnin sekä analytiikan työkalut viestinnän toimenpiteiden suunnitteluun, toteutukseen ja mittaamiseen. Cisionin alla toimivat myös Gorkana Group, PRWeb, Help a Reporter Out (HARO) sekä iContact. Chicagossa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Cisionilla on toimipisteet Kanadassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Ruotsissa, Suomessa ja Kiinassa. Cision Finland Oy vastaa Cisionin palvelujen myynnistä, markkinoinnista ja asiakastuesta Suomessa.

Johtoryhmä
Kevin Akeroyd
Chief Executive Officer
Kevin Akeroyd toimii Cisionin globaalin executive management teamin johtajana.

Hänellä on yli 25 vuoden kokemus johtotehtävistä modernin digitaalisen, sosiaalisen median sekä mobiilimarkkinoinnin parissa. Ennen saapumistaan Cisionille hän toimi general managerin ja senior vice presidentin tehtävissä Oracle Marketing Cloudilla. Akeroyd ja Oracle kehittivät Enterprise Marketing Platform categoryn alusta lähtien. Ennen Oraclea Kevin toimi johtotehtävissä useissa yrityksissä, kuten Data.comilla, Salesforce.comilla, RR Donnelleyllä ja Jigsaw'lla.

Akeroydilla on loppututkinto University of Washingtonista, Michael G. Foster School of Business:sta sekä Stanford University Graduate School of Business:sta.
Jack Pearlstein
Executive VP And Chief Financial Officer
Jack Pearlsteinilla on yli 20 vuoden kokemus taloudellisesta, operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta teknologia-alan yrityksissä. Ennen Cisionia Pearlstein toimi CFO:na Six3 Systems Inc:ssa. Pearlstein on t CFO:n roolissa johtanu mm. AppNetin, DigitalNetin ja Soleran listautumista pörssiin.

Pearlstein on suorittanut CPA:n sekä Bachelor of Science -tutkinnon kirjanpidossa New York Universityssä. Lisäksi hän on suorittanut MBA-tutkinnon taloudessa George Washington Universityssä.
Mark Jones
Chief Product Officer
Mark Jones vastaa Cisionin globaalien tuote- ja teknologiatiimien toiminnoista. Chief Product Officerin toimessaan Mark on keskeisessä roolissa yrityksen tuotekehityksen kokonaistavoitteiden toteuttamisessa.

Ennen Cisionia Mark työskenteli Senior Vice Presidentin ja Chief Product Officerin tehtävissä koulutusohjelmistoihin erikoistuneen Ellucianin palveluksessa.

Hän on suorittanut B.S. Business Administration -tutkinnon University of Minnesotassa ja Master of International Management -ohjelman Denverin yliopistossa.
Jason Edelboim
President, Americas
Jason Edelboim on PR Newswire Americas -yksikön johtaja ja Cision Executive Management -tiimin jäsen.

Jason vastaa PR Newswiren Yhdysvaltojen, Kanadan ja Latinalaisen Amerikan toiminnoista. Hän on ollut PR Newswiren palveluksessa helmikuusta 2012. Jasonilla 15 vuoden kokemus media-alasta sekä siihen liittyvistä sisältö- ja teknologiapalveluista. Hän on viettänyt suurimman osan urastaan Bloombergin palveluksessa erilaisissa johtotehtävissä. Jason on aiemmin työskennellyt myös Time Warnerin ja Institutional Investorin palveluksessa.

Jasonilla on sekä MBA- (Stern School of Business at New York University) että BA-tutkinnot (Columbia University).
Paul Salay
Chief Commercial Officer
Paul Salay toimii Chief Commercial Officerina vastaten Cisionin kaupallisista toiminnoista. Ennen siirtymistään Cisionille hän toimi johtajana Market Trackilla sekä varatoimitusjohtajana Gartnerilla. Salay on johtanut menestyksekkäästi useita innovatiivisia organisaatioita ja edistänyt tehtävissään mm.uusien tuotteiden käyttöönoton, yrityksen asiantuntijaimagon vahvistamisen sekä asiakastyytyväisyyden ja -sitoutumisen kasvattamisen kaltaisia hankkeita.

Paul Salay on suorittanut BA-tutkinnon Wittenberg Universityssä ja MBA-tutkinnon Northwestern’s Kellogg School of Managementissa.
Chris Lynch
Chief Marketing Officer
Chris Lynch johtaa Cisionin markkinointitoimintoja tittelillä Chief Marketing Officer. Chris vastaa markkinointistrategiasta, viestinnästä sekä tuote- että digimarkkinoinnista. Ennen Cisionia Chris on työskennellyt Oraclen Marketing Cloud -liiketoiminnassa, Badgevillellä and TIBCOlla. Chrisin asemapaikka on San Francisco ja hänellä viestinnän Bachelor of Arts -tutkinto Northeastern Universitystä. Seuraa Chrisiä Twitterissä @cglynch.
Robert Coppola
Chief Information Officer
Robert Coppola vastaa Cisionin tietohallintotoiminnoista ja tietoturvasta. Ennen Cisionia Robert on työskennellyt McGraw-Hill Financialilla vastaten S&P Capital IQ ja S&P Dow Jones Indices -palveluiden teknisestä toiminnasta. Robert on työskennellyt myös Thomson Reutersin and Bloombergin palveluksessa. Robertilla on Bachelor’s in Economics -tutkinto from Rutgers Universitystä.
Sean O’Driscoll
Chief Strategy and Insights Officer
Sean O’Driscoll vastaa Cisionin strategiasta, liiketoiminnan kehityksestä ja Customer Success -toiminnoista. Sean on siirtyi Cisionille PricewaterhouseCoopersilta, jossa hän työskenteli partnerina. Ennen PwC:tä Sean on työskennellyt kansainvälisissä johtotehtävissä mm. Microsoftilla ja oman markkinointiviestintätoimistonsa palveluksessa. Seanilla on Bachelor’s in Business Administration ja Bachelor’s in Philosophy -tutkinnot Pacific Universitystä.
Liam Power
President, Vintage
Liam Power on toiminut PR Newswiren palveluksessa vuodesta 2011 President of Vintage -tittelillä. Liam vastaa Vintage-liiketoimintayksiköstä.

Prior to Vintage, Liam was VP Magazine Group at UBM Global Trade, which included publications and events in North America, Brazil, China and Singapore. Prior to UBM Global Trade, Liam held a number of leadership roles in operations, general management, sales operations and finance.

Ennen Vintagea Liam toimi UBM Global Traden palveluksessa VP Magazine Group -tittelillä vastaten Pohjois-Amerikan, Brasilian, Kiinan ja Singaporen julkaisuista. Ennen UMB Global Tradea Liam on työskennellyt eri yrityksissä liiketoimintajohdon, myynnin ja taloushallinnon tehtävissä.

Liamilla on Bachelor of Commerce -tutkinto University College Cork -yliopistosta ja taloshallinnon MBA -tutkinto Rutgersin yliopistosta.
Geoff Alexander
President, iContact
Geoff Alexander johtaa iContactin päivittäisiä toimintoja, kuten strategista johtamista, myyntiä, asiakaspalvelua sekä markkinointia. Alexanderilla on 20 vuoden kokemus mm. johtamisesta, markkinoinnista ja tuotteistuksesta etenkin B2B- ja SaaS- sektoreilta. Ennen Cisionia ja iContactia hän työskenteli johtotehtävissä useissa innovatiivista teknologiaa hyödyntävissä yrityksissä.

Alexander on suorittanut Bachelor of Business Administration -tutkinnon James Madison Universityssa. Hän lukeutuu North Carolina Technology Associationin hallitukseen ja konsultoi tässä ominaisuudessa säännöllisesti toimialan startup-yrityksiä.
Whitney Benner
Chief HR Officer
Whitney Benner toimii Cisionilla Chief HR Officer -tehtävässä. Withneyn vastuulla on Cisionin henkilöstöhallinto, rekrytointi, henkilöstökoulutukset ja palkitsemismallit.

Whitney työskenteli aiemmin Senior Vice President of Human Resources -tittelillä PR Newswiren palveluksessa mm. uuden henkilöstöstrategian parissa. Ennen PR Newswireä Whitney on työskennellyt HR-tehtävissä mm. Medialinkin ja MJI Broadcastingin palveluksessa.

Whitneyllä on bachelor-tutkinto Skidmore Collegesta.
Jeremy Thompson
CEO (EMEA & India) Cision and PR Newswire
Jeremy Thompson toimii Cisionin ja PR Newswiren Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan sekä Intian toimitusjohtajana kahdellatoista markkinalla Lontoosta Bangaloreen.

Thompson, entinen Durrantsin toimitusjohtaja, kolme yritystä muodostaen Gorkana Groupin, jonka toimitusjohtajana hän toimi vuosina 2011-2014. Tämän jälkeen hän myi liiketoiminnan Cisionille. Thompson aloitti uransa viestintäalalla Thomson Corporationin palveluksessa, jonka jälkeen hän työskenteli PR Newswirella ennen siirtymistään viestinnän palveluratkaisujen pariin.

Thompson toimi viime kaudella viestintäalan järjestö AMEC :ssa (International Association for the Measurement & Evaluation of Communication puheenjohtajana. Lisäksi hän toimii Bowel Cancer UK:n tutkijalautakunnassa, sekä Trintin non-executive johtajana.
Yujie Chen
Senior Vice President, Asia-Pacific
Yujie Chen toimii Cisionin Aasian ja Tyynenmeren -alueen johtajana. Hän on vastuussa alueen strategisesta suunnasta ja liiketoiminnan laajentamisesta.

Chen aloitti PR Newswirella työskentelyn vuonna 2003 Kiinan mediajakeluverkoston kehittämisen johtajana. Hänen roolinsa laajentui myöhemmin kattamaan myynnin ja markkinoinnin, toimitus- ja asiakaspalvelun sekä tuotekehityksen ja innovaation. Tiiminsä kanssa Chen pani alulle kaupallisen uutisjakelun markkina-alueella, jonka tulevaisuuteen harva uskoi. Chenin johdossa PR Newswiresta tuli hallitseva uutisjakeluja, tilinpäätöstietoja sekä mediapalveluita ja -seurantaa tarjoava yritys Kiinassa. Hänet ylennettiin yhtiön koko APAC-alueen johtajaksi vuonna 2013. Tällä hetkellä hän johtaa yli 200 ammattilaisen tiimiä, jotka työskentelevät yli tusinassa toimistossa ympäri APAC-aluetta, palvellen tuhansia maailmanlaajuisia ja paikallisia asiakkaita heidän viestintätarpeissaan.

Chen on työskennellyt monilla media- ja julkaisusektoreilla ennen uraansa PR Newswirella. Hän on työskennellyt useissa rooleissa muun muassa CNBC Asialla, Deluxe Global Medialla ja Beijing Televisionilla. Chenillä on MBA-tutkinto UCLA:n Anderson School of Managementista.
Sijaintimme

Cision Finland Oy

Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki
Puhelin: +358 20 786 2590

Pääkonttori
130 E Randolph Street, 7th Floor
Chicago, IL 60601
Puhelin: +1 866 639 5087

Materiaalipankki
Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo