Globaali johtoryhmä vastaa strategian ja toimintojen suunnittelusta sekä toteutuksesta kaikissa Cision-maissa.

Brandon Crawley
Väliaikainen toimitusjohtaja
Brandon Crawley nimitettiin Cisionin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi, kun Platinum Equity oli ostanut yrityksen tammikuussa 2020. Nyt hän johtaa Cisionin johtoryhmää maailmanlaajuisesti kaikissa toiminnoissa. Crawley toimii Platinum Equity, LLC:ssä Principal-tittelin alla ja on vuodesta 2013 alkaen ollut usean Platinumin salkun yrityksen johtoryhmässä helpottamassa yritysten siirtymistä Platinum Equityn salkkuun.

Ennen Platinum Equityä Crawley toimi PriceWaterhouseCoopers-ketjun Alvarez and Marsal -yrityksen yksityisen pääoman osastolla, missä hän keskittyi eri alojen private equity -yritysten suorituskyvyn parantamiseen sekä fuusiostrategioihin.

Crawleylla on laskentatoimen alempi korkeakoulututkinto Indiana State Universitystä sekä liikehallinnon ylempi korkeakoulututkinto Indiana Universityn Kelley School of Businessista.
Jack Pearlstein
Executive VP And Chief Financial Officer
Jack Pearlsteinilla on yli 20 vuoden kokemus taloudellisesta, operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta teknologia-alan yrityksissä. Ennen Cisionia Pearlstein toimi CFO:na Six3 Systems Inc:ssa. Pearlstein on t CFO:n roolissa johtanu mm. AppNetin, DigitalNetin ja Soleran listautumista pörssiin.

Pearlstein on suorittanut CPA:n sekä Bachelor of Science -tutkinnon kirjanpidossa New York Universityssä. Lisäksi hän on suorittanut MBA-tutkinnon taloudessa George Washington Universityssä.
Bob Luse
Väliaikainen HR-johtaja
Cisionin väliaikaisena HR-johtajana Bob Luse johtaa maailmanlaajuista HR-ammattilaisten tiimiä. Tiimin vastuulla on kehittää ja toteuttaa henkilöstöstrategioita, jotka tukevat Cisionin nykyistä ja tulevaa liiketoimintaa sekä tarjoavat positiivisia ja antoisia mahdollisuuksia työntekijöillemme.

Luse tuo tehtäväänsä yli 30 vuoden kokemuksen HR-toiminnasta. Aiemmin hän johti Accretive Healthin HR-strategiaa ja prosesseja. Hän oli vastuussa organisaation kehittämisestä, yrityskulttuurin muutoksista sekä muista HR-aspekteista. Ennen Accretive Healthia Luse toimi kahdeksan vuoden ajan johtavan varainhoitoyhtiö Nuveen Investmentsin HR-johtajana.

Lusella on johtamisen ylempi korkeakoulututkinto Northwestern Universityn Kellogg School of Managementista sekä alempi korkeakoulututkinto Eastern Illinois Universitystä.
Nicole Guillot
President, EMEIA, Canada & LatAm
Nicole Guillot on Cisionin President, EMEIA, Canada & Latam. Roolissaan hän johtaa Cisionin kaiken tulevan ja lähtevän sisällön maailmanlaajuista strategiaa sekä Kanadan ja Latinalaisen Amerikan operatiivisia ja strategisia toimia. Nicolen ura on kulkenut kaikkien uutis- ja tietoalan eri liiketoiminta-alueiden poikki. Hän on toiminut Kanadassa yritysjohtajana ja ensisijaisena edustajana vuodesta 2016 asti. Ennen kuin Cision osti Canada Newswiren (PR Newswiren kautta), Nicole oli Canada Newswiren toimitusjohtaja. Hän aloitti työnsä tässä tehtävässä vuonna 2013, toimittuaan kaksi vuotta PR Newswiressa nimikkeellä Senior Vice President, Global Products.

Nicolea kiinnostaa erityisesti työ, joka uudistaa niitä tapoja, joilla jakelemme ja kulutamme sisältöä digitalisissa ympäristöissä. Hänen painopisteensä on päätöksenteon pohjaksi kelpaavaa tietoa tuottavassa analytiikassa.

Nicole on valmistunut Ottawan yliopistosta ja toimii Ontarion Torontossa.
Robert Coppola
Chief Information Officer
Robert Coppola vastaa Cisionin tietohallintotoiminnoista ja tietoturvasta. Ennen Cisionia Robert on työskennellyt McGraw-Hill Financialilla vastaten S&P Capital IQ ja S&P Dow Jones Indices -palveluiden teknisestä toiminnasta. Robert on työskennellyt myös Thomson Reutersin and Bloombergin palveluksessa. Robertilla on Bachelor’s in Economics -tutkinto from Rutgers Universitystä.
Yujie Chen
Senior Vice President, Asia-Pacific
Yujie Chen toimii Cisionin Aasian ja Tyynenmeren -alueen johtajana. Hän on vastuussa alueen strategisesta suunnasta ja liiketoiminnan laajentamisesta.

Chen aloitti PR Newswirella työskentelyn vuonna 2003 Kiinan mediajakeluverkoston kehittämisen johtajana. Hänen roolinsa laajentui myöhemmin kattamaan myynnin ja markkinoinnin, toimitus- ja asiakaspalvelun sekä tuotekehityksen ja innovaation. Tiiminsä kanssa Chen pani alulle kaupallisen uutisjakelun markkina-alueella, jonka tulevaisuuteen harva uskoi. Chenin johdossa PR Newswiresta tuli hallitseva uutisjakeluja, tilinpäätöstietoja sekä mediapalveluita ja -seurantaa tarjoava yritys Kiinassa. Hänet ylennettiin yhtiön koko APAC-alueen johtajaksi vuonna 2013. Tällä hetkellä hän johtaa yli 200 ammattilaisen tiimiä, jotka työskentelevät yli tusinassa toimistossa ympäri APAC-aluetta, palvellen tuhansia maailmanlaajuisia ja paikallisia asiakkaita heidän viestintätarpeissaan.

Chen on työskennellyt monilla media- ja julkaisusektoreilla ennen uraansa PR Newswirella. Hän on työskennellyt useissa rooleissa muun muassa CNBC Asialla, Deluxe Global Medialla ja Beijing Televisionilla. Chenillä on MBA-tutkinto UCLA:n Anderson School of Managementista.
Ulrik Larsen
President, Cision Social
Ulrik Larsen on Cisionin President, Cision Social. Hän hyödyntää Falcon.ion toimitusjohtajana keräämäänsä kokemusta ja vahvistaa Cisionin asemaa johtavana toimijana sosiaalisen median hallinnan alalla viestinnässä.

Larsenilla on kaksi vuosikymmentä kokemusta liiketoiminnasta markkinoinnin ja teknologian välisellä rajapinnalla. Tekniikan puolella hän toimi yhtenä Oraclen konsulttitiimin nuorimmista insinööreistä. Myöhemmin hän rakensi pienellä tiimillä maailmanlaajuisen yhteisöalustan NetDoctor.comiin. Tämän kokemuksen avulla hän oli alusta asti mukana perustamassa skandinaavista sosiaalista verkostoa, jonka mediakonserni JP/Politiken lopulta osti.

Sen jälkeen Larsen oli mukana perustamassa pientä teknologiakonsulttitoimistoa, joka työskentelee johtavien brändien ja toimistojen kanssa. Kasvatettuaan sen asiakaspohjaa, teknologiapinoa ja henkilöstöä hän johti oheisyritystä, jonka alkuperä oli sosiaalisen median hallintatuotteessa, josta tuli lopulta nykyään Cisioniin kuuluva Falcon.io.
Timo Thomann-Rompf
President, Cision Insights
Cision Insightsin johtajana Timo Thomann-Rompf on avainroolissa yhtiön innovaatiokoneistossa. Hän on luonut ja ottanut käyttöön Cision Insightsin portfolion, joka sisältää sosiaalisen ja perinteisen median seurantaan, analysoimiseen ja tulkitsemiseen tarkoitettuja integroituja palveluja.

Thomann-Rompfilla on lähes 20 vuoden kokemus viestintätutkimuksesta ja -konsultoinnista sekä vahva Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Aasian eri markkinoiden tuntemus. Thomann-Rompf tuli PRIME Researchille vuonna 2000 ja toimi Saksan Mainzissa nimikkeellä Director of Automotive. Myöhemmin hän sai vastuulleen yhtiön toiminnan Amerikoissa.

Thomann-Rompf on maisterin tutkinto politiikan tutkimuksessa. Hän on opiskellut politiikan tutkimusta, sosiologiaa ja julkisoikeutta Johannes Gutenberg University Mainzissa, Trierin yliopistossa sekä Instituts d'études politiques’ssa (Sciences Po) Ranskan Bordeaux’ssa.