Cision Finlandin asiakastuki

Asiakastukemme neuvoo ja opastaa kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Selvitämme mahdolliset tekniset pulmatilanteet ja konsultoimme palvelujemme tehokkaassa hyödyntämisessä. Tavoitat meidät seuraavien yhteystietojen avulla arkisin klo 9-18.30:

Puhelin:
020 786 2590

Sähköposti: 
support.fi(at)cision.com

Päivystävä asiakastuki

Asiakastukemme aukioloaikojen ulkopuolella ilmenevässä mahdollisessa teknisessä ongelmatilanteessa Cisionin asiakaspalvelu vastaa tunnin vasteajalla. Tavoitatte päivystävän asiakastuen samasta numerosta kuin muinakin aikoina.

Kehity mestariksi Cisionin työkalujen käytössä

Haluatko päivittää taitojasi tai onko sinulla uutta henkilöstöä, joka tarvitsee koulutusta? Ei hätää – me opetamme sinua. Ilmoittaudu yhdelle ilmaisista koulutuksistamme ja saat palveluistamme enemmän irti.

Varaa koulutus

CisionPoint Help Portal

Help Portal osiosta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita asiakkaamme kysyvät, sekä paljon artikkeleita, joissa selitetään ja opastetaan sinua CisionPointin käytössä.

Lue lisää

Ajankohtaista sisältöä

Moni meistä ei tule ajatelleeksi, että arkemme pyörii kaivostoiminnan ja -teknologian avulla. Tämän päivän teknologiantäyteinen maailma ei toimisi ilman erilaisia […]

17/05/2022

Cision laajentaa palveluvalikoimaansa ESG-viestintään (Environmental, Social, Governance) tarkoitetulla palveluilla. Uusi palvelukokonaisuus perustuu Cisionin kunnianhimoiseen tavoitteeseen antaa yrityksille mahdollisuus sitouttaa kohdeyleisönsä […]

30/03/2022