Yhdistä eri kanavissa tehdyt aktiviteetit yhdeksi kampanjaksi

Mittaamisessa on kyse siitä, että saadut numerot asetetaan oikeaan kontekstiin. Seuraa lähetettyjä viestejä useissa kanavissa ja analysoi niiden vaikutusta tärkeimmillä mittareilla, kuten katselukerrat, tunnetilat, näkyvyys ja kokonaisvaikutus. Todista, miten sosiaalinen sitoutuminen yhdistettynä ansaittuun mediaan vaikuttaa konversioihin ja liideihin. Kerro tuloksista johdolle erilaisien raporttien ja yhteenvetovalikkojen avulla.
Pyydä esittely

Yhdistä sosiaalinen media kampanja-analyysiin

 Cisionin kampanja-analytiikan avulla voit helposti hallita koko kampanjaasi yhdellä alustalla. Voit liittää sosiaaliset kanavasi suoraan Cision Communications Cloud -tiliin ja saada jatkuvaa tietoa siitä, ketkä ovat olleet kanssasi vuorovaikutuksessa, heidän demografiatietonsa ja mihin sisältöön he yleensä sitoutuvat.

Yhdistämällä sosiaalisen median kampanjoihisi, saat yleiskuvan siitä, missä ja mistä aiheista puhuttiin. 

Pyydä esittely

Saumaton integraatio jo käyttämiesi analyysityökalujen kanssa

Tarjoamme yksinkertaisia ja saumattomia integraatioita suosittujen analyysi-, CRM- ja markkinoinnin automaatiotyökalujen kanssa. Voit avullamme koota kaikki tulokset ja analyysit yhteen paikkaan. Esimerkiksi linkittämällä yrityksenne Google Analytics –palveluun,  saat suoraan kuvan kampanjan tuloksista; kuinka monta ihmistä vieraili verkkosivustollasi lähetyksesi ansiosta ja kuinka monta konversiota se tuotti.
Pyydä esittely

We all intuitively understand the power of earned media, but Cision helps us prove it. We have seen tremendous results leveraging Cision Impact to identify and retarget earned media audiences. Edelman’s Performance Communications clients are experiencing 3-5x increases in click-through rates (CTRs) and generating up to 12x in return on ad spend (ROAS) by reaching an incremental, high-value audience for paid activation 

Megan Tweed

Head of Performance Communications at Edelman

Lähetä tarjouspyyntö

Virheellinen tieto? Tyhjennä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että Cision voi käyttää tietojasi markkinointiviestintään (uutiskirjeet, webinaarikutsut, tapahtumakutsut, tuotetiedot ja koulutusmateriaalit). Lisätietoja saat lukemalla tietosuojaselosteemme.