Yrityksen kansainvälistymisessä tunnetuksi tekeminen uusissa maissa on elintärkeää onnistumisen kannalta. Kohdemaiden oikeisiin medioihin, toimittajiin ja vaikuttajiin kontaktointi on tässä kriittisessä roolissa. Suomalainen analytiikkaa tekevä Houston Analytics yhdistää kansainvälistymisessään markkinoinnin ja viestinnän automaation saumattomasti.

Houston Analytics valitsi Cisionin mediakumppanikseen kansainvälistymismatkalle, koska yritys on hyvämaineinen ja tunnettu tekijä. Cision pystyy lisäksi maailman johtavana viestinnän ohjelmistoalan toimijana vastaamaan Houston Analyticsin kasvutavoitteisiin ja mahdollistamaan sujuvasti globaalin laajentumisen vaatiman viestinnän automaation.

Houston Analytics on suomalainen analytiikkaa tekevä yritys, joka on saanut jo lukuisia alan kansainvälisiä palkintoja. Yritys ei tee vain raportointia tai datan visualisointia, vaan ennustuksiin perustuvaa optimoivaa analytiikkaa. Houston Analytics pystyy auttamaan asiakkaitaan automatisoimaan päätöksentekoa hyvin laajasti eri liiketoiminnan alueilla ja tehostamaan asiakkaidensa toimintaa. Kattava tarjoama vahva osaaminen ovat vauhdittaneet yrityksen laajentumista Suomen ulkopuolelle. Kansainvälistyminen vaatii tunnetuksi tulemista uusissa kohdemaissa ja lehdistösuhteet näyttelevät tässä tärkeää roolia.

Houston Analytics lähettää tällä hetkellä tiedotteita noin kerran kuukaudessa sekä Suomeen että Ruotsiin. Tavoitteena on nostaa yrityksen tunnettavuutta, esimerkiksi kertomalla saaduista kansainvälisistä palkinnoista. Lisäksi yrityksessä kirjoitetaan blogeja, joita jaetaan sosiaalisessa mediassa ja ohjataan samalla kävijöitä omaan uutishuoneeseen. Myös toimittajat ovat löytäneet tämän reitin yrityksen uutisiin.

Yrityksen kohderyhmä on todella laaja, raskaasta teollisuudesta päivittäistavarakaupan kautta mediaan ja sisäiseen tarkastukseen. Cisionin tietokannan avulla Houston Analytics voi lähettää tiedotteita joko laaja-alaisesti tai tilanteen mukaan tarkemmin, niin Suomessa kuin Ruotsissa.

Polut uusiin maihin vaativat pitkäjänteistä työtä, jota viestinnän automaatio tukee. Cisionin työkalujen avulla Houston Analytics voi rakentaa verkostoja ja varmistua siitä, että oikeat lehdet ja vaikuttajat löytävät heidät ja heidän osaamisensa.