Euroopan johtava maalien valmistaja Teknos on valinnut maailmanlaajuiseksi mediasuhdekumppanikseen Cisionin. Yhteistyösopimuksen myötä Cision vastaa Teknoksen tiedotejakelupalveluista ja ajantasaisesta mediatietokannasta 19 maassa.

– Kasvumme tukemiseksi haluamme panostaa brändinäkyvyyteen kansainvälisillä markkinoilla. Yhteistyö Cisionin kanssa tarjoaa meille kattavat mediasuhdepalvelut globaalisti, kommentoi Teknoksen viestintäpäällikkö Minna Koistinen.

Euroopan lisäksi Teknoksen ja Cisionin yhteistyö kattaa myös Aasian markkinat. – Entistä useampi suomalainen kansainvälisillä markkinoilla toimiva yritys on ymmärtänyt viestinnän merkityksen liiketoiminnassaan, kommentoi Cisionin maajohtaja Arttu Sipilä. – Teknos vahvistaa asemaamme kansainvälistyvien teollisuusyritysten keskuudessa, jatkaa Sipilä.

About Hannu Pitkänen

Hannu vastaa Cisionin kansainvälisen markkinoinnin raportoinnista ja analysoinnista sekä Suomen viestinnästä. Digistä intoileva ja teknologiasta kiinnostunut Hannu näkee viestinnän tulevaisuuden monikanavaisena ja statistiikkaan perustuvana.