Meiltä löytyy intoa, taitoa ja osaamista joka lähtöön. Autamme ammattitaidolla kaikissa viestintään ja medianäkyvyyteen liittyvissä kysymyksissä - ja mikä parasta, kanssamme on mukava työskennellä!

Arttu Sipilä

Maajohtaja
Arttu vastaa Cisionin Suomen toiminnoista ja liiketoiminnan kehityksestä. Artulla on kansainvälistä kokemusta sekä myyntijohdon että asiakkuushallinnan tehtävistä mm. Salesforcen ja Meltwaterin palveluksesta. Arttu seuraa aktiivisesti viestintään, digimarkkinointiin ja ohjelmistoalaan liittyviä teemoja. Vapaa-ajallaan hänet löytää Twitteristä tai kuntosalilta. Aktiivisen liikkujan sydäntä lähellä ovat myös matkailu ja laskettelu.
Puhelin: +358 50 574 3630


Heikki Hämäläinen

Head of Account Management
Heikki viihtyy asiakasrajapinnassa ja on aina valmis auttamaan yrityksiä viestinnän kehittämisessä. Heikillä on usean vuoden kokemus media-alalta ja asiakkuuksista eri toimialoilta. Heikki viihtyy lenkkeilyn ja matkustelun ohella uusien teknologioiden parissa.
Puhelin: +358 40 342 4392


Maija Rinneheimo

Key Account Manager
Modernista viestinnästä innostuva Maija toimii asiakasrajapinnassa, vastuualueinaan uusasiakashankinta sekä olemassaolevien asiakkuuksien ylläpito. Vapaa-ajalla Maijaan voi törmätä lenkkipoluilla tai kuntosalilla.
Puhelin: +358 50 430 1944


Iina Toivio

Head of New Business
Iinan vastuulla on uusiasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen. Iina innostuu uusista kontakteista ja erilaisista ihmisistä. Kokemusta Iinalle on kertynyt myynnistä ja asiakkuushallinnasta tapahtuma-alalla. Vapaa-ajalla Iinan löytää salilta sekä hyvän ruoan ja juoman parista. Iina intohimona ovat myös muotiblogit ja matkustelu.
Puhelin: +358 40 450 3182


Juhani Pajunen

Senior Advisor
Juhani uskoo, että viestintäalasta tulee yhä teknologiakeskeisempää. Cisionilla Juhanin vastuulla on neuvoa, miten teknologiasta saadaan parhaat tehot irti napakoiden sisältöjen avulla. Juhani näkee, että pureva viestintä on yhdistelmä maksettua, ansaittua ja omaa mediaa. Vapaa-ajalla kielten opiskelua harrastavalla Juhanilla on yli 15 vuoden kokemus alalta mm. Viestintätoimisto Deskistä ja STT:stä.
Puhelin: +358 45 130 4830


Veera Nuru

Account Manager
Veera vastaa Cisionilla uusasiakashankinnasta. Aikaisempaa myynnin kokemusta Veeralle on kertynyt mm. henkilöstöetuuksien parista. Luovaa kirjoittamista, uintia ja laulamista harrastava Veera on kotoisin Suomen Etelästä. Aina energinen Veera ei pelkää haasteita ja uskoo siihen, että kova työ palkitaan aina.
Puhelin: +358 40 822 9020


Sarianna Vanhatalo

Account Manager
Sariannan työnkuvaan Cisionilla kuuluu uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakkuuksien ylläpito. Satakunnasta kotoisin oleva Sarianna omaa porilaisen huumorintajun ja seuraa ahkerasti urheilua. Vapaa-ajallaan hänet saattaa löytää esimerkiksi salilta tai maantiepyörän satulasta valmistautumasta seuraavaan haasteeseen.
Puh. +358 44 523 7237


Hannu Pitkänen

EMEA Digital Marketing Insights Executive
Digistä intoileva ja teknologiasta kiinnostunut Hannu vastaa Cisionin kansainvälisen markkinoinnin raportoinnista ja analysoinnista sekä Suomen viestinnästä. Hannu näkee viestinnän tulevaisuuden monikanavaisena ja statistiikkaan pohjautuvana. Aikaisemmin Hannu on työskennellyt pörssiyrityksessä sekä tapahtuma-alalla. Vapaa-ajalla Hannu liikkuu monipuolisesti, lukee kirjoja ja opettelee uusia asioita sekä taitoja.
Puhelin: +358 400 800 276


Patrik Pihlman

Head of Operations
Patrik pitää työssään erityisesti vaativien projektien toteutuksesta ja haastavien ongelmien ratkaisemisesta. Patrikilla on työkokemusta monikulttuurisista ympäristöistä, joten työskentely kansainvälisestikin toimivien asiakasyritysten kanssa sujuu vaivatta. Vapaa-ajallaan energinen Patrik nauttii pyöräilystä, pyramidibiljardista ja grillauksesta.
Puhelin: +358 400 513 409


Teppo Pasonen

Customer Success Manager
Teppo nauttii haasteista ja on aina valmis laittamaan itsensä täysillä likoon. Tepon asiakaslähtöisyys ja periksiantamaton luonne takaavat tyytyväisen asiakaskokemuksen. Koulutustaustaa Tepolta löytyy seka kaupalliselta että teknilliseltä puolelta. Aiempaa työkokemusta Tepolle on kertynyt muun muassa projektien hallinnasta. Vapaa-ajallaan Teppo nauttii matkustelusta, koiran kanssa ulkoilusta sekä perhokalastuksesta.

Puhelin +358 40 772 1041


Sarina Pohjasto

Customer Support Specialist
Sarina toimii Cisionilla asiakkaiden apuna ja tukena, ottaen heidän kysymykset ja ongelmat omakseen. Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä löytyy eri toimialoilta. Vapaa-aika kuluu puolison ja pienen pojan kanssa perhe-elämää viettäen.

Puhelin: 020 786 2590


Ville Punsar

Research & Customer Support Specialist
Ville työskentelee Cisionin asiakkuushallintatiimissä mediatietokannan parissa. Viestintä- ja mediaseuranta-alalla opiskeluajoista lähtien viihtynyt Ville viettää vapaa-aikaansa jäähallilla divarikiekkoilun parissa. Muita kiinnostuksen kohteita ovat matkailu, kirjallisuus ja kielentutkimus.

Puhelin: 020 786 2590


Johanna Englund

Research Specialist
Johanna päivittää Suomen suurinta mediatietokantaa ja avustaa asiakaspalvelu- ja projektitöissä. Johannalla on kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä. Hän on asunut ja työskennellyt Lontoossa ja Torontossa markkinatutkimus- ja viestintäyrityksissä. Vapaa-ajallaan Johanna matkustelee, lenkkeilee ja seuraa uutisia ja maailman tapahtumia.

Puhelin: 020 786 2590


Mikko Damskägg

Research Specialist
Mikko päivittää Suomen suurinta mediatietokantaa ja avustaa kaikessa mahdollisessa. Aikaisempaa työkokemusta on Mikolle kertynyt mm. Ulkoministeriöstä ja valtiotieteen maisterin tutkinto on vain loppukiriä vailla. Vapaa-ajallaan Mikko seuraa maailman menoa, lukee kirjoja ja kävelee ympäriinsä, joko metsässä tai Helsingin kaduilla.

Puhelin: 020 786 2590


Suvi Honkanen (vanhempainvapaalla)

Customer Service Lead
Muun muassa asiakastuesta sekä laskutuksesta vastaava Suvi on asiakkaidemme tuki ja turva CisionPoint-käyttökysymyksissä. Viestinnän digitalisaatio kuuluu Suvin ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiin ja hän odottaakin suurella mielenkiinnolla mitä jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva monikanavaisuus on vaikkapa viiden vuoden kuluttua. Vapaa-ajan harrastuksista rakkaimmat ovat bloggaaminen, kodin sisustus, edellä mainitut yhdistettynä, kuntosalihommat sekä aviomiehen ja koiran kanssa ulkoilu.

Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo