Julkaise uutisia ja lehdistötiedotteita monikanavaisesti. Luo yrityksellesi haluamaasi näkyvyyttä.

VERKKONÄKYVYYS HALTUUN

Tavoita kohderyhmäsi kaikissa kanavissa

Lähetystyökalumme avulla hallinnoit kätevästi kaikkia lähetyksiäsi alusta loppuun. Voit valita lähetyksiisi sähköpostivastaanottajia, verkkokanavia, sosiaalisen median kanavia – ja vaikkapa yrityksesi oman kotisivun – ja julkaista uutisesi haluamanasi ajankohtana. Tavoitat kohdeyleisösi useissa eri kanavissa samanaikaisesti, vain yhdellä napin painalluksella.

Pyydä esittely
PALVELUSTA

Kattava verkkonäkyvyys ja hakukoneoptimointi

Maksimoi tiedotteidesi näkyvyys vaivatta ja jakele uutisesti samanaikaisesti sähköpostivastaanottajille, verkkokanaviin sekä sosiaalisen median kanaviin. Työkalumme avulla lisäät viesteihisi niiden huomioarvoa kasvattavaa multimediaa ja julkaisemalla tiedotteesi Cision News-uutissivustolla kasvatat helposti tavoittavuuttasi hakukoneoptimoinnin avulla.

Pyydä esittely
AVAINTOIMINNOT

Keskeiset hyödyt

 • Julkaise uutisesi monikanavaisesti yhdellä työkalulla
  Cisionin palvelun avulla julkaiset ja jakelet tiedotteet samanaikaisesti sekä perinteisen että sosiaalisen median kanaviin, uutistoimistoille, pörssiin, omille kotisivuillesi sekä Cisionin kumppaniverkoston sivustoille.
 • Oma digitaalinen uutishuone Cision News-sivustolla
  Saat käyttöösi oman digitaalisen sivun uutisillesi, jonne voit tallentaa julkaisemasi tiedotteet, kuvat ja videot. Voit myös muotoilla oman sivusi värit ja fontit niin, että se sopii saumattomasti yrityksesi kotisivujen graafiseen ilmeeseen.
 • Hyödynnä tallennettuja jakeluprofiileja huipputehokkaaseen tiedotejakeluun
  Hyödynnä työkalun tallennettuja jakeluprofiileja, joissa suurin osa lähetysvalinnoista, kuten esimerkiksi jakelulistat, verkko- ja SoMe-kanavat  on tallennettu valmiiksi. Tiedotejakelu on todella nopeaa ja vaivatonta!
 • Tarkastele analytiikan avulla tiedotteidesi vastaanottoa
  Reaaliaikaiset lähetysraportit ja Cision News -sivusi kävijätilastot kertovat, miten viestisi on otettu vastaan. Voit seurata mm. kävijöiden ja sivukatselujen lukumäärää, tiedotteidesi SoMe-jakoja sekä katsoa mitä kuvia ja liitteitä on avattu tai ladattu.
Pyydä esittely
Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo