Löydä toimittajien, toimitusten ja mielipidevaikuttajien yhteystiedot. Sekä paikallisesti että globaalisti.

CISIONIN MEDIATIETOKANTA

Toimittajat ja mielipidevaikuttajat

Markkinoiden laajin mediatietokanta sisältää globaalisti yli 275 000 median ja 750 000 toimittajan sekä bloggaajan yhteystiedot. Tietokannan sisältämien tietojen ja luokittelujen avulla tunnistat helposti kohderyhmäsi tärkeimmät toimittajat sekä kunkin aihealueen ja toimialan todelliset mielipidevaikuttajat. Tietokantaan tehdään kuukausittain tuhansia päivityksiä, joten käytössäsi olevat tiedot ovat aina ajan tasalla.

Pyydä esittely
PALVELUSTA

Löydä uutisistasi kiinnostunut kohdeyleisö

Löydät tietokannasta vaivatta toimialasi avaintoimittajat ja mielipidevaikuttajat sekä juuri sinun yrityksesi uutisoinnista kiinnostuneet medialähteet. Kaikki tietokannan sisältämät kontaktit on luokiteltu siten, että voit suorittaa hakuja mm. maantieteellisten kriteerien, aihealueiden, tittelien tai vaikkapa mediatyypin perusteella.  Monipuolisten yhteystietojen ohella löydät tietokannasta myös tiedot mm. eri medialähteiden julkaisutiheydestä, julkaisijasta sekä levikistä.

Pyydä esittely
AVAINTOIMINNOT

Mediatietokannan hyödyt

  • Löydä toimittajien ja toimitusten yhteystiedot
  • Luo kontakteista rajattomasti räätälöityjä jakelulistoja
  • Hyödynnä Cisionin valmiita vakiojakelulistoja
  • Pysy yhteydessä avaintoimittajiin jatkuvasti päivitettävien tietojen avulla
Pyydä esittely
Olen käyttänyt CisionPoint-mediatietokantaa useissa eri työyhteisöissä, projekteissa ja haasteissa. Konsulttina, tiedottajana ja viestintäpäällikkönä on ollut äärimmäisen palkitsevaa nähdä asiakkaitten ja työnantajien riemu, ”Hei, meidät huomataan! Me kiinnostamme!” Tämä kiinnostus ja näkyvyys syntyy mielenkiintoisista ja oikein kohdistetuista viesteistä. Tässä yhteydessä CisionPoint on ollut loistava työkalu.
- Mikko Huttunen, yhtymäviestintä, HYY Yhtymä
Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo