Pysy ajan tasalla siitä mitä yrityksestäsi, palveluistasi ja kilpailijoistasi puhutaan.

VERKKOMEDIAN SEURANTA

Toimituksellisten verkkolähteiden seuranta

Cisionin mediaseurantapalvelun avulla saat nopeasti selville, mitä sinua kiinnostavista aiheista on kirjoitettu verkkomediassa tai sosiaalisen median kanavissa – valintasi mukaan paikallisesti tai globaalisti. Palvelu on helposti räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Voit itse valita verkkoseurannassasi käytettävät hakusanat ja määritellä ajankohdan, jolloin vastaanotat osumat sähköpostiisi. Voit myös jakaa uutiskirjeestä yrityksellesi tärkeitä uutisosumia suoraan sosiaalisen median kanaviin.

Pyydä esittely
PALVELUSTA

Mediaseurantapalvelu käytännössä

Voit hakusanojen ohella valita seurantaasi juuri sinua kiinnostavat maat ja kielet. Päivittäin vastaanottamasi uutiskirjeet sisältävät verkko-osumat ja sosiaalisen median maininnat seuraamistasihakusanoista ja Share-toimintojen avulla jaat myös kätevästi osumat eteenpäin. Voit myös luoda osumista koosteita ja raportteja sekä suorittaa arkistostamme takautuvia hakuja.

 • Cisionin mediaseurantapalvelu kattaa globaalisti yli 85 000 toimituksellista verkkolähdettä
 • Sosiaalisen median lähteistöön lukeutuvat mm. Twitter, Facebook, blogit, Google+, Instagram, Flickr, Slideshare, YouTube ja Vimeo
Pyydä esittely
AVAINTOIMINNOT

Keskeiset hyödyt

 • Uusimmat uutiset suoraan sähköpostiisi
  Voit itse valita haluatko vastaanottaa uutiskirjeen sähköpostiisi kerran päivässä tai vaikka aina uuden osuman yhteydessä. Voit myös jakaa uutiskirjeestä yrityksellesi tärkeitä uutisosumia suoraan sosiaalisen median kanaviin.
 • Löydä osumat jopa 90 päivän takaa.
  Cisionin arkisto sisältää kaikki verkkojulkaisut 90 päivän ajalta. Voit hakea myös tilastotietoja sekä medialähteitä, jotka ovat kirjoittaneet eniten tietyistä aiheista.
 • Kokoa yrityksesi näkyvyydestä helppolukuisia koosteita sisäisen raportoinnin tueksi.
  Luo yrityksesi mediaseurannan tuloksista koosteita, jotka sisältävät mm. kunkin artikkelin julkaisutiedot sekä linkin alkuperäiseen lähteeseen. Saat raportit sekä Word- että PDF-muodossa, joten ne on helppo jakaa sisäisesti vaikkapa johtoryhmän, viestintätiimin tai yhteistyökumppanin käyttöön.
 • Esittele parhaat uutisosumat kotisivuillasi.
  Räätälöimme mediaseurannan osumista automaattisen RSS-syötteeen, jonka voit julkaista yrityksesi kotisivuilla tai intranetissä.
Pyydä esittely
Ota yhteyttä ja pyydä esittely
Communicate Like Never Before.
Request A Demo